• 瀏覽: 2,656
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
請問有無人係診所脫過疣,又成功claim到保險,可唔可以pm資料比我?謝謝🙏

熱賣及精選
我係中環醫生診所做$5000,全數claim 到保險,是否要pm?

係呀,你pm我,點先可以claim到?謝謝

引用:
原帖由 ReallyCute 於 2020-5-8 12:24 AM 發表

我係中環醫生診所做$5000,全數claim 到保險,是否要pm?
好呀,點先可以claim到?謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ReallyCute 於 2020-5-8 12:24 AM 發表

PM me.

回覆 引用 TOP

Pls pm me🙏🏻

回覆 引用 TOP

冷凍!

回覆 引用 TOP

我之前係醫美診所脫過 但無claim保險 但醫生有問過我洗唔洗claim 咁我諗應該有得claim 但係咪全數claim到就要睇你份保險買咩啦

回覆 引用 TOP

冷凍或者激光, 激光恢復比較快, 冷凍容易復發, 而且痛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上小小羊 於 2020-5-7 11:32 PM 發表

請問有無人係診所脫過疣,又成功claim到保險,可唔可以pm資料比我?謝謝🙏
屈人屎冷凍,或者平平地上掏佬買除痣水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上小小羊 於 2020-5-7 11:32 PM 發表

除非你屎眼內或州頭生(椰菜花),如果唔係應該不用看醫生。

回覆 引用 TOP

剛買完頭2年就claim會check得好緊,要你交好多文件資料support你係第一次患此病…

回覆 引用 TOP

引用:

請pm 醫生資料。謝謝.

回覆 引用 TOP

其實只要係香港註冊醫生去幫你打
佢就可以開Claim form 比你claim

claim到幾多係睇你份保單
同個醫生無關係, 不過係打之前都建議問左醫生佢會唔會幫你開form先
皮膚科/ 有醫生既美容院正常都會開比你

因為疣係hpv 非致癌病毒
所以可以claim醫保, 但最好都係問左agent claim到幾多再去搵醫生啦~

回覆 引用 TOP

冷凍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]