• 瀏覽: 2,080
  • 回覆: 27
是咁的,我好唔中意D女仔成日化濃妝,戴住個面具見人,偏偏我條女就勁中意化濃妝。平日出街都算啦,你話返工需要無辦法, 但係我真係理解唔到我去露營都要化妝係咩玩法呀!?最過火係佢露營瞓個時都唔肯卸妝,問佢點解,佢同我講唔想比人知佢係無眉娘,就算卸妝都要留返條眉!火都黎呀!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 窮困貓奴 於 2020-5-6 10:31 PM 發表

是咁的,我好唔中意D女仔成日化濃妝,戴住個面具見人,偏偏我條女就勁中意化濃妝。平日出街都算啦,你話返工需要無辦法, 但係我真係理解唔到我去露營都要化妝係咩玩法呀!?最過火係佢露營瞓個時都唔肯卸妝,問佢點解,佢同我講唔想比人知佢係無眉娘,就算卸妝都要留返條眉!火都黎呀!!! ...
你第一日媾人嗰日,佢無化妝嘅!?

你去茶餐廳叫咗碟豬扒飯,嚟到,你成碟食曬,先同老闆講塊豬扒變咗…!!?

回覆 引用 TOP

人妖是咁的

回覆 引用 TOP

哈哈哈
佢驚嚇到你以後有心理陰影吖

荒山野嶺最多古怪野, 化返個妝會少D誤會

回覆 引用 TOP

隨時準備打野戰

回覆 引用 TOP

樓主,唔想條女唔卸妝咪比錢條女去霧眉囉!霧眉洗幾錢呀?三千唔洗攪掂啦,洗乜咁燥姐,最緊要你肯課金

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 窮困貓奴 於 2020-5-6 10:31 PM 發表

是咁的,我好唔中意D女仔成日化濃妝,戴住個面具見人,偏偏我條女就勁中意化濃妝。平日出街都算啦,你話返工需要無辦法, 但係我真係理解唔到我去露營都要化妝係咩玩法呀!?最過火係佢露營瞓個時都唔肯卸妝,問佢點解,佢同我講唔想比人知佢係無眉娘,就算卸妝都要留返條眉!火都黎呀!!! ...
樓主,點解你講野口吻咁似 @Bmw118i ? 新分身?

回覆 引用 TOP

引用:

有J的,當然要由朝化到晚

回覆 引用 TOP

有時化妝, 就係唔想失禮你, 我覺得冇問題

無限流量圖片上載http://dedpic.com

回覆 引用 TOP

樓主太唔了解女性心事啦, 係人面前梗係靚D啦…我之前都係無眉娘,係唔化妝唔見得人, 直至係樊X麗霧完眉,做完個人望落去精神好多架!

男人都化妝 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼肉肉 於 2020-5-11 08:59 PM 發表

樓主太唔了解女性心事啦, 係人面前梗係靚D啦…我之前都係無眉娘,係唔化妝唔見得人, 直至係樊X麗霧完眉,做完個人望落去精神好多架!
要我課金,咁都要睇下效果點先,好驚佢俾人呃

引用:
原帖由 窮困貓奴 於 2020-5-12 08:53 PM 發表

要我課金,咁都要睇下效果點先,好驚佢俾人呃
我都有去過佢度做,不過做角蛋白睫毛,好濃密,令!樓主女友唔卸妝瞓好傷皮膚喎,咩原因都好,一定唔可以帶妝瞓。

回覆 引用 TOP

佢想你有面d,吾丟臉嗎?一陣俾人見到佢冇眉又xx樣咪 大家吾happy.一於帶佢去韓式飄眉,我識人推介什你條女去啦!大熱天時仲要化妝 ,仲要吾落妝 咩事呢?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]