• 瀏覽: 2,768
  • 回覆: 22
女朋友上班時被男同事或男上司聊可以點?做男朋友成日都擔心,又呷醋,可能前女友又係咁俾人聊下聊下就追走了,現在有陰影。

熱賣及精選
真係咁容易受誘惑而變心的話,
都唔係值得你娶返去做老婆嘅女人.

「聊」就無所謂,「撩」就唔好喇

咁q驚, 鎖住佢唔好比佢出街麻~
再唔係你就努力0的, 搵好撚多錢, 要好似澳門賭王咁多身家, 然後包起佢, 要佢一生一世都只服侍你一個. 

如果你無咁0既本事, 就唔該你收聲. 

帽事嘅,感情好無咁容易俾人溝咗去嘅
屌個西就實會有梗,好小事啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上水哥 於 2020-5-5 03:54 PM 發表

女朋友上班時被男同事或男上司聊可以點?做男朋友成日都擔心,又呷醋,可能前女友又係咁俾人聊下聊下就追走了,現在有陰影。
唔好咁小器

回覆 引用 TOP

冇得怕,呢D嘢全世界每秒都在發生!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星升升 於 2020-5-5 05:14 PM 發表

「聊」就無所謂,「撩」就唔好喇
OK U WIN

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

女人做埋老婆佢都可以話走就走,擔心黎都多餘

回覆 引用 TOP

你去代佢上班!

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上水哥 於 2020-5-5 03:54 PM 發表

好正常呀!

回覆 引用 TOP

引用:

收埋係床下底唔比出街!冒事嘅

回覆 引用 TOP

咁你要睇實啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-5-5 05:34 PM 發表

咁q驚, 鎖住佢唔好比佢出街麻~
再唔係你就努力0的, 搵好撚多錢, 要好似澳門賭王咁多身家, 然後包起佢, 要佢一生一世都只服侍你一個. 

如果你無咁0既本事, 就唔該你收聲.  ...
要用錢先得到愛情咁都好可憐啊兄弟,所以你另一半是用錢買回來的嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]