• 瀏覽: 1,534
  • 回覆: 14
我本身都唔信網上識人,不過分開左2星期,都想有人理解下我,希望慢慢習慣,唔介意去識新異性
想有個人陪,175以上,年齡25-35都可以
我知唔俾post號碼,本身返開office工,喺office成日都日諗夜諗,但唔介意WhatsApp傾
明既人就WhatsApp我喇: ^)$% %%(*

附件

6D124EE6-B908-417C-A164-04E7EF58FFD7.jpeg(117.92 KB)

2020-5-5 11:53 AM

引用:
原帖由 yukiyeung88 於 2020-5-5 11:53 AM 發表

我本身都唔信網上識人,不過分開左2星期,都想有人理解下我,希望慢慢習慣,唔介意去識新異性
我知唔俾post號碼,本身返開office工,喺office成日都日諗夜諗,但唔介意WhatsApp傾
明既人就WhatsApp我喇: ^)$% %%(* ...
樓主怕唔怕會搵人當水泡呢?其實我都剛分左手,但我有D抗拒咁快開始另一段感情,一來覺得自己放唔低,二來唔想自己因為受傷就求其搵人安撫。不如試下搵其他野做下,重新振作先考慮開始新戀情喇~

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-5 01:06 PM 發表

樓主怕唔怕會搵人當水泡呢?其實我都剛分左手,但我有D抗拒咁快開始另一段感情,一來覺得自己放唔低,二來唔想自己因為受傷就求其搵人安撫。不如試下搵其他野做下,重新振作先考慮開始新戀情喇~ ...
師兄,我無打算開始先,做朋友都可以既

引用:
原帖由 yukiyeung88 於 2020-5-6 12:40 AM 發表

師兄,我無打算開始先,做朋友都可以既
我係絲打,哈哈哈哈

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yukiyeung88 於 2020-5-5 11:53 AM 發表

明既人就WhatsApp我喇: ^)$% %%(* ...
其實樓主真係想搵人偵計既,未必需要set條件,可以男女不限

回覆 引用 TOP

唔同出处,同一归途。冇必要太执着。

回覆 引用 TOP

我都分左手一段時間啦!

回覆 引用 TOP

冇175, 170得吾得

有時想揾個樹窿訴下苦都真係難

引用:
原帖由 焦急野生的頭巾 於 2020-5-7 02:34 AM 發表

有時想揾個樹窿訴下苦都真係難
係,我諗呢D野可能搵個唔識既人傾先會盡訴到

回覆 引用 TOP

173.5得唔得

回覆 引用 TOP

分手系新嘅開始

回覆 引用 TOP

時間可以冲淡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 標兄 於 2020-5-6 09:57 PM 發表

冇175, 170得吾得
Maybe 174 also can not.

回覆 引用 TOP

浮華三千,吾愛有三。日,月與卿。日為朝,月為暮,卿為朝朝暮暮。
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]