• 瀏覽: 4,920
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 CN123 於 2020-5-27 01:17 AM 發表

其實我都有 lum 過呢個問題。。。
但我從來無求過佢番黎。
信既內容只係傾下閒計,回憶下往事。

因為我見好多復合成功既案例都係靠傾閒計同買回憶往事黎挽回。

同埋之前算個塔羅話如果要復合,我要做主動。

你有無其他建議? ...
原來你都定左一年時間,亦有去識其他男仔,咁OK啦,
隨口問下,水瓶座既人係唔係想法好與別不同?

熱賣及精選
引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-5-27 06:28 AM 發表

原來你都定左一年時間,亦有去識其他男仔,咁OK啦,
隨口問下,水瓶座既人係唔係想法好與別不同?
你覺得一年時間算長定短?
當初有識其他男仔。。。宜家有少少懶,哈哈
我自己係水瓶座,我唔覺得有好大唔同。但我容易轉牛角尖。例如人地已經 lum 通左既野,我會隔一段時間又 lum 唔通。
然後我既情緒係大上大落既,所以我鍾意寫低自己既情緒,費時人地覺得我痴線,哈哈
(但我同佢拍拖,就係變懶,無寫低自己既情緒,所有野直接同佢講,導致佢覺得我唔正常)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灣怕作業 於 2020-5-27 04:11 PM 發表

拍拖就係咁麻煩
唉,下次我會好好拍。。。真係好希望我既前任比多次機會我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚污濁的雞翼 於 2020-5-27 05:22 PM 發表

愛佢也唔會忍多久嘅 人系會累嘅
多謝你既提醒。。。宜家想好好挽回先。
之後再努力同佢磨合

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚污濁的雞翼 於 2020-5-27 05:22 PM 發表

愛佢也唔會忍多久嘅 人系會累嘅
所以未長痛不如短痛
不過當局者迷
你要中意一個人就算對你幾唔好你都會有一萬種方法去幫佢解釋
最後都係靠自己

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-5-28 06:08 AM 發表

所以未長痛不如短痛
不過當局者迷
你要中意一個人就算對你幾唔好你都會有一萬種方法去幫佢解釋
最後都係靠自己
其實我都明白當局者迷。
我好好彩有好多朋友陪我傾 (好感激佢地)
佢地用旁觀者清既角度去理性分析。
老實講,我想復合既意願已經比之前細左好多好多。
琴日同朋友傾傾下計,直情覺得自己放低左。
點知傾完打算刪相,又唔忍心,對住d 相喊左成晚。

朋友話強迫自己放下太痛苦。
所以我就想比一年時間自己

呢一年主動搵下佢,一年後不再主動。
雖然佢唔理我,但我心入面比較舒服。

宜家分手就黎兩個月啦。我會繼續嘗試接觸佢。
最後結果隨緣。

引用:
原帖由 CN123 於 2020-5-29 01:53 AM 發表

其實我都明白當局者迷。
我好好彩有好多朋友陪我傾 (好感激佢地)
佢地用旁觀者清既角度去理性分析。
老實講,我想復合既意願已經比之前細左好多好多。
琴日同朋友傾傾下計,直情覺得自己放低左。
點知傾完打算刪相,又唔忍心,對住d 相喊左成晚。

朋友話強迫自己放下太痛苦。
所以我就想比一年時間自己

呢一年主動搵下佢,一年後不再主動。
雖然佢唔理我,但我心入面比較舒服。
...
既然決定放低就無乜需要主動搵人
最怕人地有心當你玩具
揮之則來呼之則去
真係乜無都唔好再見
聽得出你心存小小希望
過左去就算
前面仲有一大片森林等住你
加油!!!

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2020-5-29 04:15 AM 發表

既然決定放低就無乜需要主動搵人
最怕人地有心當你玩具
揮之則來呼之則去
真係乜無都唔好再見
聽得出你心存小小希望
過左去就算
前面仲有一大片森林等住你
加油!!! ...
多謝你。
會慢慢放低的

回覆 引用 TOP

佢對你係極之差,作為男士可話你知,真真正正愛一個人係會憐香惜玉

妳一路講他缺點,
只考慮缺點,當然應該分手,
他有沒有優點?
值得妳接受他的缺點?

引用:
原帖由 aman 於 2020-5-29 09:15 AM 發表

妳一路講他缺點,
只考慮缺點,當然應該分手,
他有沒有優點?
值得妳接受他的缺點?
就係因為好多優點,所以先放唔低嘛。。。。
佢上進,對未來有規劃,唔煙唔酒唔賭,顧家,聰明,照顧我。
同佢一齊好有安全感。

我都無得考慮分唔分手,因為佢已經消失左。

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-29 07:12 AM 發表

佢對你係極之差,作為男士可話你知,真真正正愛一個人係會憐香惜玉
好的。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]