• 瀏覽: 16,632
  • 回覆: 170
成個大陸咁大一定有女人想嫁來香港,有D省份仲好窮例如廣西貴州甘肅陝西山西安徽江西,大把地區仲好窮,所以大家唔洗絶望快D上去搵返個。信我!

熱賣及精選
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-5-3 10:55 AM 發表

成個大陸咁大一定有女人想嫁來香港,有D省份仲好窮例如廣西貴州甘肅陝西山西安徽江西,大把地區仲好窮,所以大家唔洗絶望快D上去搵返個。信我!
哈哈哈
講得好有道理
你快啲去la
放過香港啲剩女la

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-5-3 10:55 AM 發表

亞西叔…你唔好以為點曬啲傻仔上大陸,令到香港少咗好多男人後,香港啲女性就會肯吼你呢種毒男至得㗎~

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-5-3 10:55 發表

我都想快D上去, 希望6月8日可以

回覆 引用 TOP

山長水遠,冇興趣。

回覆 引用 TOP

你講左好多年啦!

係就吾駛無限開帖啦

回覆 引用 TOP

你另一分身昨天先講2008年后北聚已經係發蘿

上到去好90年代咁,掛個hk id card喺心口,大把女埋黍

引用:
原帖由 治理蟲鼠組 於 2020-5-3 12:29 PM 發表

你另一分身昨天先講2008年后北聚已經係發蘿
北聚隨時都得點會係發夢🤭

你十八歲糸討論區講到而家七十幾歲 厭吾厭

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-5-3 12:29 PM 發表

上到去好90年代咁,掛個hk id card喺心口,大把女埋黍
off course!有朋友去年去陜西寶雞玩,幾乎以爲自己置身八十年代,落後到咩😎

新彊

回覆 引用 TOP

引用:

大陸咁多人,實揀到個索女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 治理蟲鼠組 於 2020-5-3 12:26 發表

你講左好多年啦!
how many years

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]