• 瀏覽: 944
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
我年紀很大了,什麼方法找男朋友比較好,不希望結婚,只希望兩個人一齊開心,沒有第三者也不做別人第三者

引用:
原帖由 R軍曹 於 2020-5-2 06:54 PM 發表

我年紀很大了,什麼方法找男朋友比較好,不希望結婚,只希望兩個人一齊開心,沒有第三者也不做別人第三者
隔離有個亞伯開帖,要求行山尋”真愛”呀!!

妳快啲過去參加啦~

重點係……亞伯伯佢話真愛係唔涉及性愛……咁妳就唔驚會比人呃蝦條啦!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-5-2 07:40 PM 發表

隔離有個亞伯開帖,要求行山尋”真愛”呀!!

妳快啲過去參加啦~

重點係……亞伯伯佢話真愛係唔涉及性愛……咁妳就唔驚會比人呃蝦條啦!! ...
我報左名喇,你一齊喇🤪

引用:
原帖由 R軍曹 於 2020-5-2 08:04 PM 發表

我報左名喇,你一齊喇🤪
我唔係馬騮,無呢種嗜好喎…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 R軍曹 於 2020-5-2 18:54 發表

有個叫西西嘅版友,年紀都好大了,日日呻冇女,要孤獨終老,又話D女不論咩年纪要有樓有高薪厚職所以唔吼佢。

你做下好心啃左佢啦。

佢有好多分身,大吳王帝,大日本天皇,巴山風雨,我愛大X州,大金皇帝等等都係佢。

回覆 引用 TOP

我想開始一段感情,但我唔係想開善堂

回覆 引用 TOP

嘩…

西叔四十幾歲人,處男未拍過拖,但就成日去叫雞;
人毒心地賤樣衰兼口臭思想偏激性格暴躁…

你咁都夠膽推介佢比人…?

引用:
原帖由 R軍曹 於 2020-5-2 06:54 PM 發表

擺妳張相出黎試下系咪好方法

回覆 引用 TOP

我接受唔到男人叫雞...

唔敢囉

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-5-2 20:44 發表

嘩…

西叔四十幾歲人,處男未拍過拖,但就成日去叫雞;
人毒心地賤樣衰兼口臭思想偏激性格暴躁…

你咁都夠膽推介佢比人…? ...
成日「叫雞」仲係處男?真係天下事無奇不有。

西叔文采飛揚,號稱西才子,佢上一樓一係咪只係同D雞淫詩作對?

引用:
原帖由 R軍曹 於 2020-5-2 09:03 PM 發表

唔敢囉
開個pm徵男友post又系方法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 R軍曹 於 2020-5-2 09:00 PM 發表

我接受唔到男人叫雞...
有叫又未別話你知呢

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-5-2 09:11 PM 發表

成日「叫雞」仲係處男?真係天下事無奇不有。

西叔文采飛揚,號稱西才子,佢上一樓一係咪只係同D雞淫詩作對?
未“正式”同女友上過床嘅,都可以叫做處男㗎啦~~

引用:
原帖由 onon395 於 2020-5-2 09:17 PM 發表

有叫又未別話你知呢
感覺唔會唔知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]