• 瀏覽: 4,848
  • 回覆: 62
  • 追帖: 2
日日都好似過得好慢,有冇其他人都係甘?

熱賣及精選
想知點樣打發時間?

回覆 引用 TOP

哈哈哈
點樣打?
點樣發呢?

引用:
原帖由 公園進擊的妹妹 於 2020-5-1 11:12 PM 發表

日日都好似過得好慢,有冇其他人都係甘?
我都係,呢期不斷搵人出街打發時間,但又唔想再拍拖

引用:
原帖由 tttyyyer 於 2020-5-2 08:53 PM 發表

我都係,呢期不斷搵人出街打發時間,但又唔想再拍拖
散餐。。😂😂

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2020-5-2 09:31 PM 發表

散餐。。😂😂
分開係因為發覺單身比拍拖快樂,所以分得很痛。寧缺勿濫啦。一直有選擇但都唔係對既人,真係好累。散餐更無興趣

引用:
原帖由 tttyyyer 於 2020-5-2 09:36 PM 發表

分開係因為發覺單身比拍拖快樂,所以分得很痛。寧缺勿濫啦。一直有選擇但都唔係對既人,真係好累。散餐更無興趣
兩睇 la,不過一個人有時又真係比兩個人一齊輕鬆。。如果同對方又唔夾,真想死。。

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2020-5-2 09:42 PM 發表

兩睇 la,不過一個人有時又真係比兩個人一齊輕鬆。。如果同對方又唔夾,真想死。。
就係最核心地方唔夾。有啲人唔夾都會拖下去,希望變成對的人。但中伏過就唔想再踩落坑,我終於明白「唔係互相喜歡就可以一齊」,真無奈。。。

引用:
原帖由 tttyyyer 於 2020-5-2 09:52 PM 發表

就係最核心地方唔夾。有啲人唔夾都會拖下去,希望變成對的人。但中伏過就唔想再踩落坑,我終於明白「唔係互相喜歡就可以一齊」,真無奈。。。
睇開d😂

回覆 引用 TOP

想打發時間,睇吓電視或者上網。

回覆 引用 TOP

我係因為失戀後 對愛情失去希望 每日都好吾開心 日子吾知點打發 希望可以分散注意力

感覺好似好犯賤 但這樣可以可以減輕吾開心感覺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園進擊的妹妹 於 2020-5-3 02:24 AM 發表

我係因為失戀後 對愛情失去希望 每日都好吾開心 日子吾知點打發 希望可以分散注意力
同你一樣,但我咩都唔想做,不停咁諗起發生過既每一件事,好想快d平伏,我好嬲又好傷心,但又唔想開始另一段感情,更唔想作賤自己

我都覺
可以傾下嗎

回覆 引用 TOP

戀愛並非人生全部,勿因失戀而糟塌自己。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]