• 瀏覽: 7,455
  • 回覆: 40
結果都係全人奶唔到...打算半奶粉半人奶,係咪要配搭有機奶粉?

我本身無奶, 係直接餵有機奶粉, 皮膚好好, 個個都讚

我係半有機奶半人奶

回覆 引用 TOP

試吓鯽魚湯,榴槤,可以催乳

引用:
原帖由 yingyying131 於 2020-4-27 11:07 PM 發表

你餵邊隻?本身你自己皮膚都好?

引用:
原帖由 rabbit99 於 2020-4-28 01:35 PM 發表

你餵邊隻?本身你自己皮膚都好?
我本身皮膚一般啦...不過陀B嘅時候就好注重飲食, 只食有機野, 餵B就食貝x米有機個隻澳洲奶粉囉

回覆 引用 TOP

護士朋友叫我餵有機,無奶可以兩樣間住餵

引用:
原帖由 yingyying131 於 2020-4-27 11:07 PM 發表

有機奶粉係咪enfinitas?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raindroppp 於 2020-4-29 12:47 AM 發表

護士朋友叫我餵有機,無奶可以兩樣間住餵
我見我醫生個診所有得買enfinitas,所以先試呢隻

方法就係不停餵,等bb剌激你身體造奶,唔俾奶粉,我初初都唔夠奶,我就一個鐘餵一次,餵到個身體造夠奶,飲到就算無晒奶都俾佢啜,咁下次身體就會造更多奶,我囡頭2個月我基本上1-2個鐘餵一次
另外媽媽一日要飲三公升水。

回覆 引用 TOP

動漫,生活,娛樂,真理。
引用:
原帖由 rabbit99 於 2020-4-27 08:39 PM 發表

結果都係全人奶唔到...打算半奶粉半人奶,係咪要配搭有機奶粉?
我都唔明點解一定要比人奶 BB 食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rabbit99 於 2020-4-27 08:39 PM 發表

去搵奶媽啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右