• 瀏覽: 12,083
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
Del 88

貧賤夫妻百事哀

我朋友A小姐 都ok靚女  係小小肥

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-4-27 02:33 PM 發表

我朋友A小姐 都ok靚女  係小小肥
都唔係處啦

回覆 引用 TOP

自己揀嘅唔好..

真係以後朋友有乜事都應該由你幫忙開帖先

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-4-27 02:28 PM 發表

講下背景先
我朋友A小姐 同男朋友智仔拍拖幾年,其實都搬左去男家屋企幾年,智仔同屋企人住一個已婚既阿哥同兩老,加埋A小姐 6個人住。
男家條件 供滿既私樓  港島幾十年屋苑市值650萬左右 兩年前買左一個600萬既的士牌 比左一百萬供緊500萬。
就咁睇聽落條件唔錯。我個朋友A小姐最緊放多左無薪假多左時間係智仔屋企留意都好多問題。
問題1 佢同阿哥part time一齊做網上生意 屋企個廳係擺貨, ...
寫咁多把柒,我淨係對佢自出自入阿嫂房有興趣,咁阿嫂扑野似偷情咁好刺激

閉門一家親,有西所謂咩

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!
我朋友A小姐 同男朋友(弱)智仔拍拖幾年,重點出現

朋友幾靚就搵過一個正常男人,(弱)智就吾好

引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2020-4-27 02:32 PM 發表

貧賤夫妻百事哀
最慘阿智兩兄弟都覺得自己好有錢

重要咩?宜家好難搵wo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-4-27 02:47 PM 發表

自己揀嘅唔好..
真係無計,愛同現實好難選擇haha

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-4-27 03:47 PM 發表

真係以後朋友有乜事都應該由你幫忙開帖先
無計啦,佢又想聽多d意見,又唔敢同屋企人講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdhz 於 2020-4-27 04:03 PM 發表

寫咁多把柒,我淨係對佢自出自入阿嫂房有興趣,咁阿嫂扑野似偷情咁好刺激
哈哈,我都問過佢,因為隔音唔好,佢地應該好小做。佢地關係麻麻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]