• 瀏覽: 22,527
  • 回覆: 194
  • 追帖: 1
話說我樓下超市個收銀員係大陸女人,已婚有個約四五歲女,未見過佢老公,佢本人約三十歲度,身材幾好有曲線約五呎五高,個pat又圓又翹有肉地,樣唔錯。佢住附近成日見佢帶埋個袋返工,有次我去買野咁啱佢收錢,聽到佢同旁邊同事話自己日日帶飯返工。我每次見到佢都竪起咗🤩🤭所以話大陸女人真係好正,做超市收銀企足十小時佢都捱得😘😘

熱賣及精選
對波大嗎?

不要只看外表,要睇埋"內在品格".....

香港佬俾大陸女人呃錢呃樓見唔少

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2020-4-27 01:59 AM 發表

不要只看外表,要睇埋"內在品格".....
當然, 靠得住既女人, 會帶你人生走上軌道
學生年代拍拖可以純講愛, 揾結婚對象, 要考慮佢能力

我啊sir 話頭, 能力太低女人, 點比頭家佢照顧

所以好多人揾老婆, 考慮教育程度, 幫唔幫到手供樓

個人平日係咪we we wet wet

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whynotudie 於 2020-4-27 03:21 AM 發表

個人平日係咪we we wet wet ...
呵呵,你真系軟到無人有。要靠女人先可以走上人生軌道?仲要女人幫你供樓?你翻去穩你老母啦。

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2020-4-27 12:50 AM 發表

話說我樓下超市個收銀員係大陸女人,已婚有個約四五歲女,未見過佢老公,佢本人約三十歲度,身材幾好有曲線約五呎五高,個pat又圓又翹有肉地,樣唔錯。佢住附近成日見佢帶埋個袋返工,有次我去買野咁啱佢收錢,聽到佢同旁邊同事話自己日日帶飯返工。我每次見到佢都竪起咗🤩🤭所以話大陸女人真係好正,做超市收銀企足十小時佢都捱得😘😘 ...
你開呢啲讚內地女人既POST咪姐係又叫啲港剩女點你負評

你都係開番一啲踩港男POST 或者讚港女既POST等佢地開心下! 讚下你啦

引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2020-4-27 02:16 AM 發表

香港佬俾大陸女人呃錢呃樓見唔少
我識有個大陸女仔,好多年前識左佢依家個老公短期內要男人娶左佢落嚟之後派左好多頂綠帽比佢老公帶,話同佢老公無哂感覺,重要攞佢老公啲錢同奸夫開房,佢老公買左層樓寫佢名,3張幾成日想離婚攞層樓,屋企家務佢都唔做等老公放工番黎做,佢老公好似中左邪咁,有時唔番屋企訓都忍倒佢

港女一向麻麻

回覆 引用 TOP

我都見過
超市有唔小大陸女人做收銀,有d確係有幾分姿色

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
有pat玩後推一流!

关你X事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whynotudie 於 2020-4-27 03:21 AM 發表

個人平日係咪we we wet wet ...
正解

再見了.........

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]