• 瀏覽: 1,393
  • 回覆: 9
我結左婚10年,已有1位小孩,明明結婚前已經清楚佢性格。我唔係唔愛佢,但佢近幾年,我對我既言行,已慢慢侵蝕我對佢既愛,而小孩出世到依家,亦令我漸漸發覺,其實佢愛佢自己多過愛我地。
今日好好一個星期六早上,無啦啦為 d 小事嘈起黎(佢嘈。。) 中午過後當無事,到晚上10點到,因為我手腳慢,整唔切 d 野,佢又大發脾氣(其實真係好小事。。)
我好攰,唔知頂唔頂到之後咁多年。
白頭偕老,永結同心。唔係講就得,接受祝福,自己都要付出。
喊下先,聽日星期日,又要屋企困獸鬥。

回覆 引用 TOP

呻咗出嚟舒服啲呻啦!

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-25 11:54 PM 發表

呻咗出嚟舒服啲呻啦!
多謝你

引用:
原帖由 半空中心的飛街 於 2020-4-25 11:55 PM 發表

多謝你
同個小朋友多啲傾偈,分開啲注意力少啲磨擦。

頭先我有5分鐘嬲得滯,好聲好氣叫左小朋友去刷牙先。我自已入房閂埋門,係咁掉野。我覺得自已係果一刻斷左線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-25 11:56 PM 發表

同個小朋友多啲傾偈,分開啲注意力少啲磨擦。
小朋友6歲喇,其實佢都有感覺,即刻拉我入房話不如訓覺。。

應該搵機會認真溝通一下!唔好收埋,唔單止影響自己、仲有影響埋小朋友!

引用:
原帖由 700148 於 2020-4-26 12:25 AM 發表

應該搵機會認真溝通一下!唔好收埋,唔單止影響自己、仲有影響埋小朋友!
我有同佢傾過,但好快就打回原形。我近呢一年不斷咁諗,係咪真係咁樣對一生? 點解我可以包容佢,佢唔可以包容我呢? 點解我放工既輕輕鬆鬆去搭車,佢會打電話黎為左 d 小事鬧我? 點解可以隨時為一 d 小事就黑面鬧我?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空中心的飛街 於 2020-4-25 11:59 PM 發表

小朋友6歲喇,其實佢都有感覺,即刻拉我入房話不如訓覺。。
小朋友好生性喎,好似勸番你轉頭咁。

回覆 引用 TOP

信我, 同老公講係冇用既, 你地既問題係:
有左小朋友後
性生活唔協調
老公冇得發洩
自然暴躁
睇你咩都唔順眼

要改善, 必須將性生活改善, 但談何容易, 因為
佢咁既態度, 你又點會想同佢做愛呢!

就算你死死地氣同佢做, 都唔會享受, 唔何以長久維持性生活
要知道, 要女性想做愛, 佢必須係過程中享受
如果女性享受性愛, 會比男性更加想做.

我提意既做法, 係叫老公改態度, 而你以性生活回饋佢,
但亦要佢知道, 必需令你喜歡做, 才可以長久維持.

唔到你唔信, 男人性生活滿足, 一切好話事.
什麼問題, 上床king, 最容易
我老婆都係咁講.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]