• 瀏覽: 12,083
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-4-25 09:16 AM 發表

冇嘅啦!講起 羅志祥 我就無言以對,根本係男人天性嚟㗎嘛!
專一錫老婆都有好多......劉青雲、張家輝、張學友、劉德華、吳尊、張智霖、吳彥祖

熱賣及精選
奇怪!好次仲未有人回帖講"基路難行"?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2020-4-25 06:27 AM 發表

如題....得到男人既心,即是男人心想甚麼,在想開聲後做,或最高境界,心領神會、未發聲.....已做
好難喎...呢D要本身頻率夾先得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-4-25 07:42 AM 發表

太容易得到,不會珍惜。越得唔到,越想得到…
唔怪得有D男人唔識珍惜好嘅,只懷念壞女人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-4-25 09:16 AM 發表

冇嘅啦!講起 羅志祥 我就無言以對,根本係男人天性嚟㗎嘛!
羅志祥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-4-25 01:49 PM 發表

識:
起死回生
識起死回生?! 深夜睇On Call 36小時? 人類能力有限,唔係專業醫護,只能祈求一切平安。只有戲劇先咁多神力識起死回生,而且都唔希希另一半要經歷咁大危險。

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2020-4-25 05:49 PM 發表

專一錫老婆都有好多......劉青雲、張家輝、張學友、劉德華、吳尊、張智霖、吳彥祖
有D都係將個老婆收收埋埋,唔俾得人知自己已婚,外人以為單身,個老婆要幾忍得,受幾多委屈,先捱到咁多年,梗係要專一錫老婆啦。

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
男人先清楚男人需要咩

只是未遇上對的人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 08:49 PM 發表

識起死回生?! 深夜睇On Call 36小時? 人類能力有限,唔係專業醫護,只能祈求一切平安。只有戲劇先咁多神力識起死回生,而且都唔希希另一半要經歷咁大危險。 ...
小星星
早D訓,
小心叔叔捉你
幫佢起死回生!

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 05:56 AM 發表

點解佢唔想發洩都要令佢發洩?
証明你有個人之長處 / 吸引力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 08:56 PM 發表

有D都係將個老婆收收埋埋,唔俾得人知自己已婚,外人以為單身,個老婆要幾忍得,受幾多委屈,先捱到咁多年,梗係要專一錫老婆啦。

元彪專一愛老婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-4-25 09:30 PM 發表

小星星
早D訓,
小心叔叔捉你
幫佢起死回生!
你咁講...估到講乜
但正常都冇咩人咁大件事啫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
每個人都要煩好多野,事業,愛情,家庭,朋友,錢,如果個男人有30%,愛你,你應該滿足。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]