• 瀏覽: 12,138
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-4-25 01:49 PM 發表

識:
起死回生
識起死回生?! 深夜睇On Call 36小時? 人類能力有限,唔係專業醫護,只能祈求一切平安。只有戲劇先咁多神力識起死回生,而且都唔希希另一半要經歷咁大危險。

熱賣及精選
引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2020-4-25 05:49 PM 發表

專一錫老婆都有好多......劉青雲、張家輝、張學友、劉德華、吳尊、張智霖、吳彥祖
有D都係將個老婆收收埋埋,唔俾得人知自己已婚,外人以為單身,個老婆要幾忍得,受幾多委屈,先捱到咁多年,梗係要專一錫老婆啦。

引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-4-25 09:30 PM 發表

小星星
早D訓,
小心叔叔捉你
幫佢起死回生!
你咁講...估到講乜
但正常都冇咩人咁大件事啫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2020-4-26 12:48 PM 發表

又話不可以苯 點解男人口講不好太苯 但又喜歡苯 不好咁聰明
我都唔明,可能係唔鍾意懶聰明個種人。女人鍾意聰明過自己嘅男人就真。

引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2020-4-26 12:16 PM 發表

現代做女人唔使好靚,但要夠淫,夠放,夠姣,要識討男人歡心,男人就最愛,但這些女人衹能夠做炮友,唔可以帶出來見人,耐咗無新鮮感就要換人。要長久永不分離就要做佢老婆,但佢一定唔會愛你。咁你揀邊樣? ...
歌都有得唱”但我會成為你最牽掛的一個女子”,得唔到個心,個人喺隔離都係傷心,做炮友更衰,兩項都唔係好選擇,最緊要係要成為個男人一生中最愛嘅人,留喺心裡面最重要嘅位置,呢世就值得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2020-4-26 03:01 PM 發表

乜唔係似空姐或model 好咩?細細粒著咩衫都唔好睇。
咁就唔知,以前細個見細粒女仔著數好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站花花師姐 於 2020-4-26 03:32 PM 發表

應該系女嘅在乎 想要知自己喺男人心中嘅位置吧
對女人嚟講好重要

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2020-4-27 04:40 PM 發表

呢樣加分好多!

港女極少有,10個得一、兩個
台妹好好多
台妹講嘢溫柔好多,又嗲。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]