• 瀏覽: 12,114
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 桃花跟我 於 2020-4-26 12:48 PM 發表

又話不可以苯 點解男人口講不好太苯 但又喜歡苯 不好咁聰明
我都唔明,可能係唔鍾意懶聰明個種人。女人鍾意聰明過自己嘅男人就真。

熱賣及精選
引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2020-4-26 12:16 PM 發表

現代做女人唔使好靚,但要夠淫,夠放,夠姣,要識討男人歡心,男人就最愛,但這些女人衹能夠做炮友,唔可以帶出來見人,耐咗無新鮮感就要換人。要長久永不分離就要做佢老婆,但佢一定唔會愛你。咁你揀邊樣? ...
歌都有得唱”但我會成為你最牽掛的一個女子”,得唔到個心,個人喺隔離都係傷心,做炮友更衰,兩項都唔係好選擇,最緊要係要成為個男人一生中最愛嘅人,留喺心裡面最重要嘅位置,呢世就值得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2020-4-26 03:01 PM 發表

乜唔係似空姐或model 好咩?細細粒著咩衫都唔好睇。
咁就唔知,以前細個見細粒女仔著數好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站花花師姐 於 2020-4-26 03:32 PM 發表

應該系女嘅在乎 想要知自己喺男人心中嘅位置吧
對女人嚟講好重要

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2020-4-27 04:40 PM 發表

呢樣加分好多!

港女極少有,10個得一、兩個
台妹好好多
台妹講嘢溫柔好多,又嗲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-4-24 09:42 PM 發表

若即若離…
呢個好重要,我只是一個就哂男人聽話既女人,所以男人將我放埋一邊

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-4-24 08:58 PM 發表

自己估下第5樣係「磨」
男人咪當女人係PR,成日當自己落夜總會揀小姐,依家都執晒啦,要樣靚身裁正,仲要識床上功夫,咁識玩,會係好女人咩?只懂用下面想東西的男人,如何懂用惱?

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-5-2 01:25 AM 發表

呢個好重要,我只是一個就哂男人聽話既女人,所以男人將我放埋一邊
就晒男人,沒自我,沒性格,沒自我生活有何意義?不管有沒有理都就?如果係咁寧一世也沒男人,因不希罕,冇男人不會死,很多女人寧孤獨也不要賤男,不好或不夾的男人要來做甚麼?看見也眼火爆。有個性的男人不會喜歡,大男人的男人當然鐘意。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2020-8-9 01:48 AM 發表

男人咪當女人係PR,成日當自己落夜總會揀小姐,依家都執晒啦,要樣靚身裁正,仲要識床上功夫,咁識玩,會係好女人咩?只懂用下面想東西的男人,如何懂用惱? ...
你咪成日當男人會當女人係PR啦。
唔識玩同識玩都唔代表係好女人同唔好女人。
只有冇腦既人先會講得出呢D白痴比喻

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-8-9 03:30 PM 發表

你咪成日當男人會當女人係PR啦。
唔識玩同識玩都唔代表係好女人同唔好女人。
只有冇腦既人先會講得出呢D白痴比喻
正經女人不會同很多男人發生關係,亦不會很放,很主動,性經驗不多,不放,怎會很懂得玩?沒腦的人思想簡單難怪。
正經女人亦不會視性是用來玩的,有如此心態的人不但侮辱了人也侮辱自己。

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
先自省然後戒衝動。

回覆 引用 TOP

又話不可以苯 點解男人口講不好太苯 但又喜歡苯 不好咁聰明

我都唔明,可能係唔鍾意懶聰明個種人。女人鍾意聰明過自己嘅男人就真。 [/quote]
男人係喜應聰明時聰明,應笨時笨,即知情識趣。佢自己又怎樣?只懂要求女生,又不想想自己有沒條件。不是個個男人是這樣,儲多要求的男人不會選,如喜長頭髪,如何如何的女人,他喜歡的是幻想中女神,不是女生,要女生變成她。女人不是洋娃娃,亦不是單為男人生存,他會單為你生存嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2020-8-9 09:47 PM 發表

正經女人不會同很多男人發生關係,亦不會很放,很主動,性經驗不多,不放,怎會很懂得玩?沒腦的人思想簡單難怪。
正經女人亦不會視性是用來玩的,有如此心態的人不但侮辱了人也侮辱自己。 ...
On9完未?學習下睇清楚上文下理唔好用個屎忽諗完野就衝出黎柒。冇腦嘅人講嘢真係侮辱左帶你黎地球嗰個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]