• 瀏覽: 13,518
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
熱賣及精選
訓低就得

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
OK, 我系男, 以我自己的見解來說:- 當然個個人的性格不同, 以下只是個人意見
當然對方也要以相同態度對你, 否則放棄他吧!
1. 男人最要面, 在外人前不可以教訓式口吻對他說話 (給面子)
2. 以男人的收入作合理的物質要求, 不可給他太大壓力 (合理壓力)
3. 不可強迫他接受自己應為對或好的人和事物 (如與自由)
4. 女方亦要為這段感情付出, 不應以長期飯票或公主醫心態處理 (不可奴役)
5. 多鼓勵對方的改善而小埋怨對方的不是 (欣賞而不埋怨)
6. 就算你的條件比他好, 也不要常掛在嘴邊 (不爭權位)
7. 共同學習及創造大家的未來 (共同努力及付出)
8. 不可對對方不忠 (誠諾)

事業線!

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
現代做女人唔使好靚,但要夠淫,夠放,夠姣,要識討男人歡心,男人就最愛,但這些女人衹能夠做炮友,唔可以帶出來見人,耐咗無新鮮感就要換人。要長久永不分離就要做佢老婆,但佢一定唔會愛你。咁你揀邊樣?

引用:

俾佢執完一劑后,預早將安眠藥攪拌落抔飲品度,俾佢飲完瞓著后,用架生將個心攞出來,生食落肚,咁就完全擁有一個屬於自己的男人心!

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 05:48 AM 發表

點樣保持新鮮感?
話話有D人反應慢,成日被人誤會蠢,只係個腦未load到,唔係蠢,但如果表現蠢都係優點,咁都算錯有錯著。
又話不可以苯 點解男人口講不好太苯 但又喜歡苯 不好咁聰明

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 06:07 AM 發表

咪嬌小,識得嗲男人,或溫柔聲對住男人,識喺男人面前驚,個樣唔差得去邊。重點係細細粒
男人喜歡同個女擦眼淚 呢種男人是點性格

如果成日寸男友性格又唔好,唔比人攪咁一定死啦~大把尼類女仔以為自己好掂,人地冇你唔得咁

打開菊花歡迎佢

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 06:07 AM 發表

咪嬌小,識得嗲男人,或溫柔聲對住男人,識喺男人面前驚,個樣唔差得去邊。重點係細細粒
乜唔係似空姐或model 好咩?細細粒著咩衫都唔好睇。

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-4-25 07:17 AM 發表

識煮飯 要打扮 適當時識嗲男人 適當時識獨立 最緊要識床功 口技好 你就無敵 我係男 要信我
哦,你有無10億身家呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]