• 瀏覽: 11,876
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 06:01 AM 發表

想發洩情緒俾佢發洩呢樣都明,點解唔想發洩時又要令佢發洩?咁佢咪精神透支?而且唔係人人都咁多內在負面情緒積埋掛...
例如情緒.....你可以完全控制佢幾時發洩,你就了解男人心底事。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Justinsa 於 2020-4-24 11:47 PM 發表

咁就要留意下通常得到寵愛既女人俱備什麼條件或者特質了
咪嬌小,識得嗲男人,或溫柔聲對住男人,識喺男人面前驚,個樣唔差得去邊。重點係細細粒

引用:
原帖由 天之方厥 於 2020-4-25 01:01 AM 發表

男人係最愛自我陶醉和最愛面子的動物。但同時為咗表達自己聰明,又不太願意和愚蠢的人一起
得到他們歡心的方法很簡單
第一,口頭上常常要畀現出欣賞和讚賞他們,(不過不能亂讚一通要找他們的強項來讚美).
第二,不要常常提及他們的缺點特別外人面前
第三,對人做事要學聰明一點,但又不可在男人面前太高調
第四,在他們需要時直接給予幫助,但不要指出他們的不善或不是,亦不要常常邀功
第五,男人都是愛美的,女人或多或 ...
值得參考!👍🏻

結論係搵個明顯比自己叻嘅男友,就可以自然做自己,又會做到以上提及嘅事。女人都係要搵個叻過自己嘅男人就自然成日好多嘢讚賞男方。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 09:01 PM 發表

4 樣我中3 樣啦,點解都係屢戰屢敗,傷心
跟禾啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2020-4-25 06:04 AM 發表

例如情緒.....你可以完全控制佢幾時發洩,你就了解男人心底事。
嘩...好深奧喎...
但好似不太好咁,控制人嘅情緒,有D可怕及邪惡咁。

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 06:19 AM 發表

嘩...好深奧喎...
但好似不太好咁,控制人嘅情緒,有D可怕及邪惡咁。
如題....得到男人既心,即是男人心想甚麼,在想開聲後做,或最高境界,心領神會、未發聲.....已做

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
你要肯付出,有把鯉魚嘴含吹舐啜十項全能,包你條日唔會走。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 06:42 PM 發表

無論拍拖,結左婚都無法得到男人寵愛自已,究竟女人要有咩特質先可以成為男人最愛
識煮飯 要打扮 適當時識嗲男人 適當時識獨立 最緊要識床功 口技好 你就無敵 我係男 要信我

口甜舌滑,能吸能吞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅豆薏仁latte 於 2020-4-24 09:01 PM 發表

4 樣我中3 樣啦,點解都係屢戰屢敗,傷心
無樣無身材= 0分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 05:58 AM 發表

即係男人鍾意玩嘢嘅女人?真奇怪
太容易得到,不會珍惜。越得唔到,越想得到…

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2020-4-24 06:50 PM 發表

唔好睇咁多韓劇,邊有咁多浪漫情節!
一語中的!

好多港女以為現實好似電視,
或者電影劇情咁,
唔明白劇情係編做嘅,
假嘅

現實邊有咁浪漫啊!     

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 05:53 AM 發表

感覺男人唔會寵愛呢種女人,夠獨立邊會寵
獨立有自己謀生技能會加分,高竇同野蠻多數被男人嫌棄

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 05:50 AM 發表

男人都鍾意收花?會唔會送其他禮物比較好?例如遊戲機game?或者嘢食?
男人唔鍾意收花,會覺得不切實際!送花不如送菜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-4-25 05:55 AM 發表

點分級數?人好難分自己係咩級數
能力 學識 樣貌等!越級追求多數失敗收場

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]