• 瀏覽: 11,536
  • 回覆: 1,047
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-3 06:21 PM 關閉
我認為網絡世界係一個好好玩的地方,係呢度唔講任何嘢,只有交字交流。

香土以來,我都覺自己增廣見聞,甚至好多唔知的事,經網友教導後,一步步去認識更多。。。。

我記得第一個令我大笑既網友,我後來認左佢做網細,因為我地好多嘢傾,然後日日笑不停。當佢唔開心或者我唔開心時,我地都會同對方講,同普通的姊弟一樣。

後來,我係香土識既人越來越多,好多人都對我好好,更有難兄難弟般既好姊妹。當我地講嘢講到傷心時,就算隔mon都會因為對方喊而傷心落淚,所以我會好珍惜同佢地既友情。

至於班男會員,我地既組合多元化,但重點係大家好似好兄弟甘相處。當我唔開心時,永遠都有人氹我開心,永遠都有人陪係我身邊。但同樣地,當佢地唔開心時,我都會一樣安慰佢地,陪住佢地。。。。

我堅信人與人之間既相處係相對既,而網絡的世界更將外表、性別、地位。。。統統都拋開,我渴望有朋友,渴望俾人關心,更渴望與大家既友誼永固!

其實我冇諗過係網絡要經歷甚麼風風雨雨,但最終一切迎面而來,而你地陪住我去面對,我感恩此生有你地陪住我玩香土,我越來越愛你地!!

愛每一個你

樂樂   敬上

熱賣及精選
搶頭位...

有種感情叫低能。

不認識的時候,只覺得這個人很似我;
初接觸的時候,這個人很吵感覺似我;
漸漸地相識相知相熟,每天嬉戲玩耍。

不開心好,煩惱好,哭泣好,痛苦好,
她,都會默默守護著我,陪著我走過。

她很兇,卻每時每刻關懷身邊的夥伴;
她很煩,總不忘一直記掛身邊的我們。

她很軟弱,卻又不願承認,強裝堅強,
在剛強的外表下,她有一顆溫柔的心;
她很低能,簡簡單單一個笑話都會笑,
但經常性說她現實不愛笑,兇神惡殺。

有些人認識了半輩子,也當不了知己;
有些人相識了數個月,便知你我相投。
你知我想要什麼,我也懂你追求什麼。

當天的你說,我們要當一輩子好姐妹,
一輩子很長,但你若不離,我也不棄。
致我愛的低能,即使風風雨雨,有我!

愛你的cc上

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-4-24 03:58 PM 發表

搶頭位...
謝謝你呀,我宜家都有呢舖癮去搶

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-4-24 04:04 PM 發表

有種感情叫低能。

不認識的時候,只覺得這個人很似我;
初接觸的時候,這個人很吵感覺似我;
漸漸地相識相知相熟,每天嬉戲玩耍。

不開心好,煩惱好,哭泣好,痛苦好,
她,都會默默守護著我,陪著我走過。

她很兇,卻每時每刻關懷身邊的夥伴;
她很煩,總不忘一直記掛身邊的我們。

她很軟弱,卻又不願承認,強裝堅強,
在剛強的外表下,她有一顆溫柔的心;
她很低 ...
感動ing

cc我都好愛你呀!

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-4-24 04:04 PM 發表

謝謝你呀,我宜家都有呢舖癮去搶
咁呢帖想傾乜主題?
上至天文下至地理?

@cclia716

你講過不離,我也承諾不棄

做永遠的好姊妹

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-4-24 04:08 PM 發表

咁呢帖想傾乜主題?
上至天文下至地理?
吓,我地冇主題的 今集愛呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-4-24 04:08 PM 發表

咁呢帖想傾乜主題?
上至天文下至地理?
或者你學cc甘寫一篇長文來表示你既愛

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-4-24 04:14 PM 發表

或者你學cc甘寫一篇長文來表示你既愛
本來寫左一萬字的,
不過知道你唔鍾意講咸野,
所以刪減後變左呢篇:

我愛樂樂...

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-4-24 04:18 PM 發表

本來寫左一萬字的,
不過知道你唔鍾意講咸野,
所以刪減後變左呢篇:

我愛樂樂...
哈哈哈,你賴貓

我嬲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-4-24 04:06 PM 發表

感動ing

cc我都好愛你呀!
琴日打完的然後見你放新文,就放上來

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-4-24 04:09 PM 發表

@cclia716  

你講過不離,我也承諾不棄

做永遠的好姊妹
GIVE ME FIVE

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-4-24 04:35 PM 發表

琴日打完的然後見你放新文,就放上來
好感動呀,講真,剛睇完就喊鳥

ten ten ten

@cclia716

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]