• 瀏覽: 2,236
  • 回覆: 26
請問大家點簡奶粉比BB飲?
會考慮乜野?

我個個飲a+,揀佢係因為大牌子,價錢亦唔貴

引用:
原帖由 MatthewMatt 於 2020-4-23 10:46 AM 發表

請問大家點簡奶粉比BB飲?
會考慮乜野?
隻隻B口味唔一定, 就算好奶粉佢都未必鍾意, 又或者唔飲, 又或者便便唔好
當然我覺得最重要係唔甜啦

引用:
原帖由 heyhitboy 於 2020-4-23 02:11 PM 發表

隻隻B口味唔一定, 就算好奶粉佢都未必鍾意, 又或者唔飲, 又或者便便唔好
唔甜可以考慮下enfinitas,呢隻蔗糖都冇加

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-4-23 01:22 PM 發表

我小朋友都係飲A+,周不時有promo,除開更加抵買

我個孫飲雪印, 1-6個月飲1號, 藥房賣 208 元; 6-12個月飲2號, 藥房賣175元

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015
引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-4-23 06:39 PM 發表

我小朋友都係飲A+,周不時有promo,除開更加抵買
奶粉真係等promo買先最抵, 平時去萬0/屈臣個d經常都係原價+無優惠/贈品

引用:
原帖由 biotrue 於 2020-4-24 01:01 PM 發表

奶粉真係等promo買先最抵, 平時去萬0/屈臣個d經常都係原價+無優惠/贈品
唔好去萬寧屈臣氏買, 貴幾十蚊, 藥房買最抵

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015
引用:
原帖由 heyhitboy 於 2020-4-23 02:11 PM 發表

咁你都講得岩, 又真係要試試既, 萬一買左返黎佢唔肯飲就好浪費

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-4-23 01:22 PM 發表

牌子係?
甜唔甜架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-4-23 02:31 PM 發表

唔甜可以考慮下enfinitas,呢隻蔗糖都冇加
好呀, 唔該你, 聽日出去睇下先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 biotrue 於 2020-4-24 01:01 PM 發表

其實大家平時點睇到有無PROMO? 去媽媽GROUP?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Esteem 於 2020-4-24 02:33 AM 發表

我個孫飲雪印, 1-6個月飲1號, 藥房賣 208 元; 6-12個月飲2號, 藥房賣175元
唔敢去藥房買野呀, 記得早幾年好似爆左幾單話唔知假貨定問題貨...自問唔係高手, 唔識睇, 所以唔搏

引用:
原帖由 MatthewMatt 於 2020-4-24 08:27 PM 發表

唔敢去藥房買野呀, 記得早幾年好似爆左幾單話唔知假貨定問題貨...自問唔係高手, 唔識睇, 所以唔搏
咁危險呀 ! 我去果間係葵芳嘅街坊藥房, 開咗好多年, 有好多人幫趁, 伙記都有4,5個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MatthewMatt 於 2020-4-24 08:27 PM 發表

其實驚咪去返官網/認可零售商買
小朋友ENFINITAS, 我上官網買奶粉都見有限時優惠, 之前買幾罐仲有玩具送, 仲包埋送貨

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]