• 瀏覽: 1,803
  • 回覆: 109
呢個貼 我應該早一個禮拜出 啲人成日 在家從父 出嫁從夫 老來從子 喺我心裏面我覺得老來從弟 對我嚟講記憶猶新 雖然佢哋而家好大個仔但係我成日都記得佢哋小時候嘅模樣 好可愛嘅 我哋自細都好生性 好乖仔 但係我從來好少咋佢哋乖仔 多數就好溫柔咁同佢哋講 衰仔曳到死 😘 我對自己嘅家姐(堂) 係好尊重亦都好 敬愛 曾經有朋友話過我最溫柔嘅時候就係對住啲細佬妹 因為佢哋係我最親嘅人係我最 最愛 嘅人 大家有冇發覺 我好鍾意將呢個公仔擺入貼內🥇 記得2008年北京奧運有服裝店出一件t-shirt上面就人有呢個公仔 🥇 我買咗三件畀 佢哋 佢哋覺得意 所以 我 每逢 出貼 回家呢個公仔上去 因為我心裏邊時時刻刻都掛住佢哋吖 我唔知我 外間 人點諗我 我只知道佢哋幾個最鍾意蝦我仲蝦得好開心添 可能你知道我心口軟耳仔好遠 德國外表 行唔到佢哋呀 但係我真係發我嘅時候 佢哋知我非同小學不約而同會叫我冷靜冷靜冷靜 佢哋照怕見到啲場面但係我要話畀 佢哋 聽 呢個世界有公道 不韋 強權 唔可以退縮㗎 好香濃嘅蕃茄味 唔知係咪隔離鄰舍起身煲返熱琴晚 蕃茄湯 我已經盡量執字 最多而家又飲緊 呢個接我好想出我最想出 你對一齊成長 gasol妹兄弟姊妹有其是我啲細路啦年幾何相差好遠 好可愛好可愛 呢啲 感情 多多錢都冇得買呀 亦都強溝唔到 佢哋細個成日都 扭我 嗲我 我好希望有一曰 我可以老來從弟 調返轉我扭佢哋嗲 佢哋 係呀啲眼妝 我係一個可愛嘅家姐 我唔會放棄對哋任何一個我唔會捨得佢如果要受苦受啦我陪佢

熱賣及精選
我睇都覺辛苦,何況你係寫嗰個,睇到你講係一個可愛家姐啦⋯⋯

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:09 PM 發表

我睇都覺辛苦,何況你係寫嗰個,睇到你講係一個可愛家姐啦⋯⋯
我係一個冇用嘅家姐先啱如果我係有用嘅佢哋細個應該有好日子過唔使跟住我icon

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:11 PM 發表

我係一個冇用嘅家姐先啱如果我係有用嘅佢哋細個應該有好日子過唔使跟住我icon
跟你一齊住唔好咩?有你照顧佢。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:14 PM 發表

跟你一齊住唔好咩?有你照顧佢。
三個人裏面唔係一齊住 分別唔同父唔同冇 有兩個媽媽好早過身 都係我媽媽 有人好多人都叫我放棄佢哋 因為話同父親啲但係我心目中喺我嘅角度根本都冇分別咁多個裏面反而最冇用嗰個係我

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:17 PM 發表

三個人裏面唔係一齊住 分別唔同父唔同冇 有兩個媽媽好早過身 都係我媽媽 有人好多人都叫我放棄佢哋 因為話同父親啲但係我心目中喺我嘅角度根本都冇分別咁多個裏面反而最冇用嗰個係我 ...
同父異母的弟弟,你好好接納佢。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:19 PM 發表

同父異母的弟弟,你好好接納佢。
同父異母最細嗰個 同母異父 最大嗰兩個 但嗰兩個裏面都有一個細㗎嘛 兩邊同時最細所以我就成日話嗰兩個細嘅

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:20 PM 發表

同父異母最細嗰個 同母異父 最大嗰兩個 但嗰兩個裏面都有一個細㗎嘛 兩邊同時最細所以我就成日話嗰兩個細嘅
照顧3個咁多,你都幾辛苦喎。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:22 PM 發表

照顧3個咁多,你都幾辛苦喎。
喺分別囉兩邊走啦 我爺爺嫲嫲再生到時候仲要睇埋佢哋team

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:23 PM 發表

喺分別囉兩邊走啦 我爺爺嫲嫲再生到時候仲要睇埋佢哋team
兩邊走相隔遠唔遠?

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:25 PM 發表

兩邊走相隔遠唔遠?
好彩唔太遠

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:25 PM 發表

兩邊走相隔遠唔遠?
而家其中有一個就相隔好遠最細嗰個

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:25 PM 發表

好彩唔太遠
咁都好d,太遠好辛苦㗎。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:28 PM 發表

咁都好d,太遠好辛苦㗎。
而家佢哋開始帶咗喇 要有私人空間唔使你太多啦最辛苦嘅時間過咗 不過中間嗰個 有重病 分分鐘

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]