• 瀏覽: 7,474
  • 回覆: 51
三年了,雙方都是認真的,但又明知無結果,因為要顧慮的事情實在太多。分開過好幾次,但最後還是不捨而又一齊

咁樣係咪狗男女?

永不止蝕,坐船常客
引用:
原帖由 au12300au 於 2020-4-20 05:49 PM 發表

咁樣係咪狗男女?
你咁講就錯喇。。。有禮貌啲,應該叫做姦夫淫婦

回覆 引用 TOP

# 2
咁樣係咪狗男女?

你唔知乜叫愛情,世間愛情千萬種,
你唔係當事人,識條毛咋,唔好亂狗咁uP !

# 2

你都係識條鐡,uP D 廢話

樓主你唔使理Qイ巨ロ地o
我結口左婚4O年,婚外情人前後有三四個,
今時今日老婆重係身邊o以前D情人同我
重係朋友,無傷天害理。
世俗人唔知乜叫愛情,睇得多劇集,壞腦

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-4-21 06:38 AM 發表

# 2
咁樣係咪狗男女?

# 2

重係朋友,無傷天害理。
世俗人唔知乜叫愛情,睇得多劇集,壞腦 ...
可能你未見過狗吊西,在路邊隨便就擒上任何狗女吊,狗女又受落,吊成個鐘射完各沒責任,生仔比人同佢養。

永不止蝕,坐船常客
原帖由 RV356484 於 2020-4-20 09:46 PM 發表
男女愛情幾深都係假嘅,如果無仔女嘅話,只不過係好朋友而已。
如果男人結咗婚後無女朋友,呢個男人口力晒有限,
同埋係老婆奴。
支持樓主,重感情,為情者要堅強。
去愛人唔係做傷天害理嘅事。
D女人師乃睇得劇集多,壞口左腦。

引用:
原帖由 DilemmaWWGG 於 2020-4-20 05:26 PM 發表

三年了,雙方都是認真的,但又明知無結果,因為要顧慮的事情實在太多。分開過好幾次,但最後還是不捨而又一齊
終於有同路人..... 有興趣可PM傾吓

關系太難相處了。

回覆 引用 TOP

應該對自己負責也要對別人負責

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 au12300au 於 2020-4-21 10:57 AM 發表

可能你未見過狗吊西,在路邊隨便就擒上任何狗女吊,狗女又受落,吊成個鐘射完各沒責任,生仔比人同佢養。
壞腦

引用:
原帖由 ptcy05 於 2020-4-21 08:54 PM 發表

壞腦
你同樓主一樣完全不負責任,不應該有家,更不應該有小朋友。

永不止蝕,坐船常客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RV356484 於 2020-4-21 06:38 AM 發表

# 2
咁樣係咪狗男女?

# 2

重係朋友,無傷天害理。
世俗人唔知乜叫愛情,睇得多劇集,壞腦 ...
師兄,好利害呀。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]