• 瀏覽: 3,301
  • 回覆: 35
可以點樣暗示呢,好想念佢,主動啲?

熱賣及精選
引用:
原帖由 爆菊是最好的吧 於 2020-4-13 02:45 PM 發表

放碌大大支螢光棍喺褲浪度,兜口兜面行埋佢度,再搵隻手抓吓褲袋,佢就會明你意思㗎喇!!

回覆 引用 TOP

咁多基佬帖?

回覆 引用 TOP

明示啦

回覆 引用 TOP

想知樓主其實男定女...? 唔同架WO

中立理性-公平公正-為正義發聲
引用:
原帖由 爆菊是最好的吧 於 2020-4-13 02:45 PM 發表

擰支KY係手

回覆 引用 TOP

肯定對方係同性戀?

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

菊花荼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teven2005 於 2020-4-13 18:28 發表

想知樓主其實男定女...? 唔同架WO
你睇佢個id名就知啦

着條現袋褲係佢面前樣吓樣吓
引用:

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sevensins 於 13-4-2020 21:24 發表

你睇佢個id名就知啦

中立理性-公平公正-為正義發聲

回覆 引用 TOP

引用:

佢真係咁以為

回覆 引用 TOP

送支菊花俾佢,一支夠喇,梨明的

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KORONTER 於 2020-4-14 16:27 發表

Look for the opportunity to approach him, to him must be sincere! Praise him more, careful people will find out, and then find opportunities to contact him more, such as eating together, and then when ...
唔識咁多英文呀, 打中文啦

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]