• 瀏覽: 6,455
  • 回覆: 68
當我付出真心,一廂情願對你好,哩啲對你嚟講都系多餘同困擾,換嚟系你嘅冷漠,對你好只系希望被重視,但你根本不在乎我,不會再犯傻,該放下了,愛不需要人施捨,多謝你帶俾我曾經美好嘅回憶

引用:
原帖由 急焦委屈的鳳凰 於 2020-4-13 01:55 AM 發表
當我付出真心,一廂情願對你好,哩啲對你嚟講都系多餘同困擾,換嚟系你嘅冷漠,對你好只系希望被重視,但你根本不在乎我,不會再犯傻,該放下了,愛不需要人施捨,多謝你帶俾我曾經美好嘅回憶 ...
無必要為啲唔值得嘅人放低姿態,前方仲有更好

對你點冷漠?

引用:
原帖由 急焦委屈的鳳凰 於 2020-4-13 01:55 AM 發表
當我付出真心,一廂情願對你好,哩啲對你嚟講都系多餘同困擾,換嚟系你嘅冷漠,對你好只系希望被重視,但你根本不在乎我,不會再犯傻,該放下了,愛不需要人施捨,多謝你帶俾我曾經美好嘅回憶 ...
好似我咁呀!
無啦啦消失左7天

引用:
我就係咁, 但原來對方唔會珍惜, 唔會欣賞, 信我啦, 佢唔會鍾意你, 我都分左手差唔多2個月, 頭一個月好辛苦, 而家終於放下了.

放不下
我都係等時間沖淡一切

我都好想話佢知好掛住佢, 我無做咩傷天害理嘅嘢, 點解咁憎我, 點解連朋友都無得做, 我對你嘅好唔去記住, 做錯一樣嘢就忘記哂對你嘅好.....我就快生日, 真係只希望收到佢一個祝我生日快樂嘅message. 

記得我同佢岩岩一起的時候, 好sweet架, 佢會wts同我講鍚哂你, 掛住你, 仲唱歌我聽, 日日都wts, 仲秒速回覆我......估唔到呢段關係只係keep左當半年, 分開仲要分得咁核突, 無機會做返朋友, wts唔回覆我, 我做錯嘢仲用粗口鬧我, 仲不停話我低裝,思覺失調, 被迫害網想.....係咁攻擊我, 但我就從沒講你半句不是.....開始知道同你真係唔同level, 講唔到咩話題, 我都希望在腦海中抽起同你之前每日嘅所有回憶.

引用:
感同身受,心很痛,很累,我都想放下

引用:
原帖由 西九消失的牛牛 於 2020-4-13 11:53 AM 發表

無必要為啲唔值得嘅人放低姿態,前方仲有更好
如果成功既話其實為左鍾意既人去放低姿態係值得既,但偏偏.............

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-4-14 12:04 PM 發表

我就係咁, 但原來對方唔會珍惜, 唔會欣賞, 信我啦, 佢唔會鍾意你, 我都分左手差唔多2個月, 頭一個月好辛苦, 而家終於放下了.
你話分左手都叫一齊過,我連一齊既機會都無,同佢食埋D唔好食既野,又要成日為左見佢送佢返屋企而去飲酒,心身都真係好累好痛

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-4-13 11:21 PM 發表

好似我咁呀!
無啦啦消失左7天
點消失法?

引用:
原帖由 樹下的救星 於 2020-4-14 02:33 PM 發表
放不下
我都係等時間沖淡一切
係可以既,但真係幾痛苦下

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-4-14 02:48 PM 發表
我都好想話佢知好掛住佢, 我無做咩傷天害理嘅嘢, 點解咁憎我, 點解連朋友都無得做, 我對你嘅好唔去記住, 做錯一樣嘢就忘記哂對你嘅好.....我就快生日, 真係只希望收到佢一個祝我生日快樂嘅message.  ...
你是女?

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-4-14 07:15 PM 發表

點消失法?
佢無啦啦消失左7天
完全找唔到佢
因大家是公司同事嘛
佢無block 我
現在都有wts
但我都攪唔清
大家都關心對方

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]