• 瀏覽: 2,617
  • 回覆: 40
女人不騷男人不愛,偷情就是要刺激好玩的才值得,繽紛樂外送茶莊給你最騷最甜蜜
+賴:650tt
+vip賴bjbj999
熱賣及精選
愛一個人好難

係呀好難㗎仲會上網識女交換wechat等等添

no 冇本事先會

回覆 引用 TOP

唔會啦,有人一生愛很多人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 11:33 AM 發表

係呀好難㗎仲會上網識女交換wechat等等添
你的帖係咪設權限不凖我登入?

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:02 PM 發表

你的帖係咪設權限不凖我登入?
回收咗 我有好多個鐵架車你出嚟呀

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:02 PM 發表

回收咗 我有好多個鐵架車你出嚟呀
呢種情況叫回收左,我以為我講錯嘢得罪你添

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:10 PM 發表

呢種情況叫回收左,我以為我講錯嘢得罪你添
邊啲人對我係善意邊啲人對我 惡 意我識分

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:14 PM 發表

邊啲人對我係善意邊啲人對我 惡 意我識分
明既,不過樓主問,男人一生只會愛一人嗎?我嘅答案就基本上唔會。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:17 PM 發表

明既,不過樓主問,男人一生只會愛一人嗎?我嘅答案就基本上唔會。
所以我對呢樣嘢都冇信心對自己更加冇信心 其實一個人的快樂幸福在啱我所以我從來都唔玩標題

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:18 PM 發表

所以我對呢樣嘢都冇信心對自己更加冇信心 其實一個人的快樂幸福在啱我所以我從來都唔玩標題
男或女一生,應該都不會只愛一個人。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:21 PM 發表

男或女一生,應該都不會只愛一個人。
我自己認為 如果可以嘅 遇到一個就感到老到死啦 但係我命水或者唔太好

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-4-23 04:22 PM 發表

我自己認為 如果可以嘅 遇到一個就感到老到死啦 但係我命水或者唔太好
遇到一個好嘅就付托終身,依家講係未必遇到好嘅,所以咪唔止一個囉。

引用:
原帖由 DiDi3131 於 2020-4-23 04:24 PM 發表

遇到一個好嘅就付托終身,依家講係未必遇到好嘅,所以咪唔止一個囉。
係咁佢係無奈囉 你一係集中一個貼同我講啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右