• 瀏覽: 2,576
  • 回覆: 19
熱賣及精選
引用:
原帖由 家中消失了黑頭 於 2020-4-10 10:00 AM 發表

老公比我小兩歲,剛結婚陣冇乜感覺因為嗰時候都年輕,依家奔四了感覺佢嘅思想還停留喺以前,我本嚟就想搵一個比較成熟嘅,奈何天唔隨人意。
結婚後咁諗野,你都唔成熟,未玩夠就唔好結婚啦,害人害己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中消失了黑頭 於 2020-4-10 10:00 AM 發表

老公比我小兩歲,剛結婚陣冇乜感覺因為嗰時候都年輕,依家奔四了感覺佢嘅思想還停留喺以前,我本嚟就想搵一個比較成熟嘅,奈何天唔隨人意。
需然小兩歲思想不成熟,但性能滿足也不錯吧。

永不止蝕,坐船常客

回覆 引用 TOP

成熟同年齡唔係必然有關係

引用:
原帖由 寒冬的石頭 於 2020-4-10 01:28 PM 發表

成熟同年齡唔係必然有關係
樓主都係唔成熟,講鬼咩

引用:
原帖由 firehung2003 於 2020-4-10 01:38 PM 發表

樓主都係唔成熟,講鬼咩
我睇佢老公比佢成熟

引用:
原帖由 寒冬的石頭 於 2020-4-10 02:06 PM 發表

我睇佢老公比佢成熟
有機

回覆 引用 TOP

人生如夢,我總失眠;人生如戲,我總穿幫;人生如歌,我總跑調;人生如戰場,我總走火。我就是我,不一樣的煙火。 ​
妳幾大?

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!

回覆 引用 TOP

U like uncle ga.

回覆 引用 TOP

引用:

跟我啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中消失了黑頭 於 10-4-2020 10:00 AM 發表

男人要大女人5-8年才合得來的!

引用:
原帖由 icantstop 於 2020-4-11 12:16 PM 發表

男人要大女人5-8年才合得來的!
過60歲的男人經驗之談。

永不止蝕,坐船常客

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右