• 瀏覽: 3,494
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
只細睇會見到塊面係歪左向一邊 笑個陣歪得仲嚴重 影學生相係明顯見到歪面😭有無有經驗既sis 分享下有咩方法?小女得14歲 吾想整容😭

熱賣及精選
其實你年紀仲細,面形仲會唔同,同埋歪面可能關骨事,關平日姿勢事,又或係咀嚼肌大細唔同,所以望落歪面,如果係咀嚼肌,就可以靠打肉毒桿菌,但因為你未18歳,所以建議你大個睇定d先

引用:
原帖由 meowsusu 於 2020-4-10 11:00 AM 發表

其實你年紀仲細,面形仲會唔同,同埋歪面可能關骨事,關平日姿勢事,又或係咀嚼肌大細唔同,所以望落歪面,如果係咀嚼肌,就可以靠打肉毒桿菌,但因為你未18歳,所以建議你大個睇定d先 ...
多謝你嘅意見🙈 但係我驚會越嚟越歪。我塊面係左邊歪去右邊,咁係咪應該盡量吾好向左邊側瞓,食野用右邊🤔

回覆 引用 TOP

两个射手嘅博弈
引用:
原帖由 lucks 於 2020-4-11 02:22 AM 發表

一般人都唔會絕對對稱嘅,歪嘅太嚴重嘅話 會唔會系面癱
但係我除左面歪之外,沒有任何面癱既病症🤔

回覆 引用 TOP

幾時發現?

引用:
原帖由 @Ada@ 於 2020-4-11 08:45 PM 發表

幾時發現?
都吾太記得 大概今年二月頭

回覆 引用 TOP

可以先中醫針灸試一下

引用:
原帖由 笑的聲音 於 2020-4-11 10:14 PM 發表

可以先中醫針灸試一下
😭

回覆 引用 TOP

首先做個檢查睇下係咪面部神經既問題
如果係骨頭問題就要做正顎手術先解決到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 青蛙仔仔 於 2020-4-10 04:29 AM 發表

只細睇會見到塊面係歪左向一邊 笑個陣歪得仲嚴重 影學生相係明顯見到歪面😭有無有經驗既sis 分享下有咩方法?小女得14歲 吾想整容😭
要做手術啦咁要

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]