• 瀏覽: 4,526
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
我同事(A同事)表面上日日honey咁叫我,但係其他fd同我講翻,原來佢一直係背後無中生有🙄仲周圍講我同第個男同事有路🙄日日都鐘意將所有嘢誇大黎講,明明都無做過講到真咁款🤷🏻‍♀️最搞笑嘅係,我有另外一個同事(B),同A都幾熟嘅.佢送左個MK手袋俾B.仲講到自己專登揾fd係外國帶翻黎.結果B一睇就發現係假貨🙄B同我講完呢件事之後.我發現原來A之前送俾我個Charles&Keith嘅袋都係假貨🙄真係救L命🤷🏻‍♀️

熱賣及精選
又A又B。摸不著邊。唔係好明。

引用:
原帖由 超級笨拙的湯圓 於 2020-4-10 01:42 AM 發表

我同事(A同事)表面上日日honey咁叫我,但係其他fd同我講翻,原來佢一直係背後無中生有🙄仲周圍講我同第個男同事有路🙄日日都鐘意將所有嘢誇大黎講,明明都無做過講到真咁款🤷🏻️最搞笑嘅係,我有另外一個同事(B),同A都幾熟嘅.佢送左個MK手袋俾B.仲講到自己專登揾fd係外國帶翻黎.結果B一睇就發現係假貨🙄B同我講完呢件事之後.我發現原來A之前送俾我個Charles&Keith嘅袋都係假 ...
又系貪錢的港女

原來你就係佢口中講嘅同事C 成班估緊你會唔會開帖

引用:
原帖由 超級笨拙的湯圓 於 2020-4-10 01:42 AM 發表

我同事(A同事)表面上日日honey咁叫我,但係其他fd同我講翻,原來佢一直係背後無中生有🙄仲周圍講我同第個男同事有路🙄日日都鐘意將所有嘢誇大黎講,明明都無做過講到真咁款🤷🏻‍♀️最搞笑嘅係,我有另外一個同事(B),同A都幾熟嘅.佢送左個MK手袋俾B.仲講到自己專登揾fd係外國帶翻黎.結果B一睇就發現係假貨🙄B同我講完呢件事之後.我發現原來A之前送俾我個Charles&Keith嘅袋都係假 ...
你有無篤爆A送隻假嘢畀你?

收完人野,有無送返野比人?

引用:
原帖由 Lilywll 於 2020-4-10 09:30 AM 發表

收完人野,有無送返野比人?
我係佢生日送左Pandora頸鏈俾佢.宜家諗翻覺得真係大蝕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-4-10 07:49 AM 發表

你有無篤爆A送隻假嘢畀你?
我同B自己知道就算囖.無篤爆佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武涼深 於 2020-4-10 05:43 AM 發表

又系貪錢的港女
我唔係貪錢.其實唔送俾我都無所謂.只係講到天花龍鳳又話外國嗰fd專登唔知咩黑色星期五幫手買翻黎.結果一check翻原來係大陸版假貨

B同A幾熟應該一早知A佢為人啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-4-10 06:29 AM 發表

原來你就係佢口中講嘅同事C 成班估緊你會唔會開帖
你即係D?唔係你點會知AB所講嘅C係樓主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級笨拙的湯圓 於 2020-4-10 10:25 AM 發表

我唔係貪錢.其實唔送俾我都無所謂.只係講到天花龍鳳又話外國嗰fd專登唔知咩黑色星期五幫手買翻黎.結果一check翻原來係大陸版假貨
咁執著真與假

回覆 引用 TOP

你表達能力有問題,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的結他 於 2020-4-10 03:55 AM 發表

又A又B。摸不著邊。唔係好明。
已閲 但好奇怪
我都唔太明
等我惡一惡補一下先
https://youtu.be/atqvOsaSjcY

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]