• 瀏覽: 3,304
  • 回覆: 75
引用:
原帖由 junipersnow 於 2020-4-9 02:54 PM 發表

依家有兩個男生,一個系我中意嘅但系感覺很花心,唔點靠譜,一個中意我嘅,人很好,但系我冇乜感覺,同時追求我,我該點辦?有冇能畀個建議嘅,在線等, ...
羨慕

熱賣及精選
兩個都食咗先揀

引用:
原帖由 junipersnow 於 2020-4-13 09:25 AM 發表

哈哈,多謝你嘅建議
等你既結果

回覆 引用 TOP

玩3p

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 junipersnow 於 2020-4-9 03:13 PM 發表

你呢分析,絕了
咁你先食吓舊屎,無咁臭果嚿屎帶返去同你老母一齊食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 junipersnow 於 2020-4-9 02:54 PM 發表

依家有兩個男生,一個系我中意嘅但系感覺很花心,唔點靠譜,一個中意我嘅,人很好,但系我冇乜感覺,同時追求我,我該點辦?有冇能畀個建議嘅,在線等, ...
梗係唔二選一啦!直接約晒兩個出來,一個前一個後,你就做中間果個

睇對邊個有feel

情人揀外表,老公揀內涵,被人鍾意比鍾意人幸福!

回覆 引用 TOP

引用:

乜係婚後版破鏡重圓post話要勤力,呢度又兩個人追,戀情分析又中意嘅人愛搭唔理,乜啲關係立立亂呀
好鐘意將努力講成勤力喎,邊度鄉下?
要勤力破鏡重圓喎,就係勤力搞fb,ig,香討,勤力去搞住人
二選一,乜有人選你咩?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右