• 瀏覽: 3,331
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
最近睇《why women kill》
我諗beth ann既遭遇會令人有所啟示
其中Beth ann既女鄰居Mary長期被老公家暴,係佢老公死後佢好平靜地係佢老公墳頭吐痰😂睇到真係覺得好有喜感😂

想問有冇絲打係憎老公憎到會係唔墳頭吐痰果種?😂

熱賣及精選
想當初我前夫有小三,我都未曾憎恨過佢

我跟我老公講過「今生姻緣今生了,但願生生世世與他和他的原生家人永不相遇」

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-4-8 11:12 PM 發表

想當初我前夫有小三,我都未曾憎恨過佢
係咪你前夫贍養費比足?Beth ann殺佢老公主要係因為佢老公欺騙佢,同好多人有路,而且因為帶小三返屋企搞嘢而導致佢個女被車撞死。主因係佢老公間接殺死佢個女,而長期以來又令到Beth ann以為係自己冇閂門而導致佢個女出意外

引用:
原帖由 lady818 於 2020-4-9 12:04 AM 發表

我跟我老公講過「今生姻緣今生了,但願生生世世與他和他的原生家人永不相遇」
可以理解,有d男人對老婆真係好差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-4-9 12:16 AM 發表

係咪你前夫贍養費比足?Beth ann殺佢老公主要係因為佢老公欺騙佢,同好多人有路,而且因為帶小三返屋企搞嘢而導致佢個女被車撞死。主因係佢老公間接殺死佢個女,而長期以來又令到Beth ann以為係自己冇閂門而導致佢個女出意外 ...
贍咩養費? 我同佢都無細路。

引用:
原帖由 lady818 於 2020-4-9 12:04 AM 發表

我同我前夫講過: 當有一日我唔能夠再同你講心0既時候,我就只會同你講金。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-4-9 12:19 AM 發表

贍咩養費? 我同佢都無細路。
同有冇細路有關係咩?理論上佢小三被抓姦,應該掃地出門,比晒d錢你至啱wow

引用:
原帖由 inco 於 2020-4-9 12:21 AM 發表

同有冇細路有關係咩?理論上佢小三被抓姦,應該掃地出門,比晒d錢你至啱wow
0個0的唔係叫贍養費呀老友~
咁當然我同佢離婚之前有恨恨刮佢一筆啦。

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-4-9 12:23 AM 發表

0個0的唔係叫贍養費呀老友~
咁當然我同佢離婚之前有恨恨刮佢一筆啦。
啱呀,其實男人靠唔住,不如有錢更實在

引用:
原帖由 inco 於 2020-4-9 12:24 AM 發表

啱呀,其實男人靠唔住,不如有錢更實在
我雖然離過婚,但我唔會有你呢個心態,咁樣仲唔開心。

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-4-9 12:25 AM 發表

我雖然離過婚,但我唔會有你呢個心態,咁樣仲唔開心。
😂雖然我未結婚,但我覺得我咁諗絕對係啱😂

引用:
原帖由 inco 於 2020-4-9 12:36 AM 發表

😂雖然我未結婚,但我覺得我咁諗絕對係啱😂
你未結過婚,咁唔怪得。
一段關係出現問題,絕對唔係一個人0既問題,係雙方面。

而且,偷食方面,你覺得係男人0既專利? 女人咪一樣去偷,呢方面絕對係男女平等。

關係破裂後,若然不懂自我檢討而只係一味賴男方衰,咁係怨婦0既行為。

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-4-9 12:58 AM 發表

你未結過婚,咁唔怪得。
一段關係出現問題,絕對唔係一個人0既問題,係雙方面。

而且,偷食方面,你覺得係男人0既專利? 女人咪一樣去偷,呢方面絕對係男女平等。

關係破裂後,若然不懂自我檢討而只係一味賴男方衰,咁係怨婦0既行為。 ...
對唔住呀,我係lesbian,冇同男人拍過托,對男人冇仇恨

引用:
原帖由 inco 於 2020-4-9 01:24 AM 發表

對唔住呀,我係lesbian,冇同男人拍過托,對男人冇仇恨
唔洗對唔住,你基你事,關我鬼事

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]