• 瀏覽: 20,672
  • 回覆: 154
引用:
原帖由 芒恩 於 2020-4-8 02:17 AM 發表

就係個D八婆老公揾唔多先要老婆管財政免得花光
如果老公已比晒大部份㫒支已經好好
村屋最少700呎,唔會好細了
你無錯呀, 我同意亂洗錢既男人係要管

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2020-4-8 02:17 AM 發表

係你個朋友識埋啲唔好朋友,又耳仔軟,若攪到夫妻不和,也是自作自受,怨不得人。連別人家錢怎用也管,正八婆。也是你朋友的問題,自己家裏的事也講給八婆聽,也讓她們管。 ...
女人真係好麻煩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傢俬達人 於 2020-4-7 06:50 PM 發表

你跟她說知足常樂
叫她如換衣服,穿得唔好睇,就換啦,換到合意為止,又有新的試。

回覆 引用 TOP

不招人妒是傭材

回覆 引用 TOP

幾個女人一齊必有比較吹大,你老公好咩?我老公仲好…死症
尤其是睇師奶群網作對比重死快啲

回覆 引用 TOP

成班八婆認屎認屁,係你個fd先會信

回覆 引用 TOP

老婆太得閒? 在意局外人/其他人講咩? 過得好地地,唔滿意可以調轉.

意局外人/其他人總係八八掛掛,一得閒知道少少就扮代表,個個老公都係李+X好無?!

事,不能做得太絕,否則,難以進退!

回覆 引用 TOP

人比人,比死人

回覆 引用 TOP

你咁攪笑0既? 叫0的三唔識七0既人去評你老友個老公, 仲要唔係自己個老公

回覆 引用 TOP

佢老公已經好好啦, 班三姑六婆唔抵得人好就批評下姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vans022667700 於 2020-4-7 06:23 PM 發表

先來比少少佢老公既背景
佢老公外貌幾靚仔,份人''勁理性''同''務實''
住村屋唔洗交租,財政好似有2~400萬儲款,入收3皮幾1個月,無小朋友
唔煙唔酒,一年會同老婆去1~2次旅行,多數都係1次AA,1次佢老公請,格住格住咁
每次出街食飯都係老公比晒,間唔中會送下禮物比驚喜佢
家入面既洗費就係8/2分, 佢老公比8成,我朋友比2成
睇落好似好好地,但係問題就黎

我個FD 有D ...
咁既男人 離婚喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vans022667700 於 2020-4-7 06:23 PM 發表

先來比少少佢老公既背景
住村屋唔洗交租,財政好似有2~400萬儲款,入收3皮幾1個月,無小朋友
唔煙唔酒,一年會同老婆去1~2次旅行,多數都係1次AA,1次佢老公請,格住格住咁

我個FD 有D ...
知足常樂
貪字得個貧

回覆 引用 TOP

老婆唔知足。完

回覆 引用 TOP

引用:

先來比少少佢老公既背景

我個FD 有D ...
要比較就冇得搞,一定有人比佢老公好好多,我自己都係一個比哂養全家,層樓二千萬買老婆名,我比哂,任何野不用老婆比,就算佢外家要用錢都一樣。  當然我老婆冇工作一年了, 仔女老婆 全靠工人照顧。

回覆 引用 TOP

HK nightmare are toooooo many 八婆 , you die hard if  you listen to them .
Infact this kind of Man is less and less , please treasure him , really .

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]