• 瀏覽: 3,447
  • 回覆: 31
大家都中意小朋友. 都會想生.
意向係, 戒煙等身體好D, D"精"好D先生.

但依家係未戒就意外有左.
個女人執著到因為咁而考慮落左佢..
唉...

熱賣及精選
叫佢咪傻啦,我朋友食開煙,懷疑自己有咗去睇醫生,入去之前都係門口食埋最後一支先去睇,點知真係有咗,大肚個陣戒咗,坐完月又食過。
個女而家中四,港島名校成績又好跳舞又叻,一切正常。

其實邊有意外架,搞嗰陣唔避就預咗有架啦,成日諗住博好彩,中咗就賴意外,成熟d啦

回覆 引用 TOP

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。无语

回覆 引用 TOP

一切正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-4-7 03:49 PM 發表

唉...
上一代個個食煙, 我哋都冇事呀

咁都得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-4-7 03:49 PM 發表

唉...
你同佢講,BB喺D咁嘅環境都跑出,証明實力超強,卓越不凡。

引用:
原帖由 今天怪蝦米 於 2020-4-9 12:29 AM 發表

上一代個個食煙, 我哋都冇事呀
我自己上一代兩代都有食. 都冇問題.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葉豐亞禧 於 2020-4-9 12:59 AM 發表

你同佢講,BB喺D咁嘅環境都跑出,証明實力超強,卓越不凡。
哈哈我都有講類似既野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tosayhi 於 2020-4-7 05:51 PM 發表

叫佢咪傻啦,我朋友食開煙,懷疑自己有咗去睇醫生,入去之前都係門口食埋最後一支先去睇,點知真係有咗,大肚個陣戒咗,坐完月又食過。
個女而家中四,港島名校成績又好跳舞又叻,一切正常。 ...
你朋友直頭係個女人..
唉..

見有好多人食煙生出來的bb都冇事,食藥就麻煩驚有問題。

回覆 引用 TOP

冇事呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右