• 瀏覽: 2,062
  • 回覆: 14
人奶媽媽...飲左媽媽奶粉一個月,奶水多左同精神好左,終於唔洗咁大壓力
因為一直都好擔心唔夠奶水點算

回覆 引用 TOP

樓主你飲邊隻? 唔肥咩?
想努力修身但又想BB營養好

引用:
原帖由 junelaiyi 於 2020-4-6 10:57 PM 發表

樓主你飲邊隻? 唔肥咩?
想努力修身但又想BB營養好
無肥到喎,比我想像中好
我飲緊有機個隻bexxamy’s

回覆 引用 TOP

我個時飲安嬰媽媽,呢隻低脂少甜,唔怕肥

點解唔飲滴雞精?

引用:
原帖由 gichiying 於 2020-4-7 07:49 PM 發表

點解唔飲滴雞精?
因為我唔想淨係補元氣個d,呢隻媽媽奶粉可以補埋鈣、葉酸個d,感覺再全面d

回覆 引用 TOP

有機好呀~~ BB無咁易有濕疹!餵人奶要留意多啲媽媽自己食左啲咩, 都好影響B

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-4-7 06:38 PM 發表

我個時飲安嬰媽媽,呢隻低脂少甜,唔怕肥
呢隻入佢地媽媽會,有免費sample可以拎來試飲

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-4-9 12:37 AM 發表

呢隻入佢地媽媽會,有免費sample可以拎來試飲
診所有D醫生都會派既,試岩左岩自己口味先再係出面買

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-4-10 04:50 PM 發表

診所有D醫生都會派既,試岩左岩自己口味先再係出面買
安嬰媽媽成分都幾全面,加左dha同鈣,對bb好

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-4-11 12:46 AM 發表

安嬰媽媽成分都幾全面,加左dha同鈣,對bb好
我個陣有左都係飲呢隻, 唔駛下下計住自己每星期食野夠唔夠營養

引用:
原帖由 babylon0519 於 2020-4-12 11:01 PM 發表

我個陣有左都係飲呢隻, 唔駛下下計住自己每星期食野夠唔夠營養
我就唔係日日飲,我係有時食得野少,tea time飲杯頂下肚,好過食餅/零食

回覆 引用 TOP

係ga, 我都驚奶水唔夠,飲緊滴雞精上奶,Yoko Tsang 果隻效果都幾好

回覆 引用 TOP

媽媽奶我都有飲,飲安嬰媽媽,生完都好快減到磅

引用:
原帖由 小嬌子 於 2020-4-19 09:24 PM 發表

媽媽奶我都有飲,飲安嬰媽媽,生完都好快減到磅
入佢地媽媽會啦,有sample可以拎來試左先

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]