• 瀏覽: 2,325
  • 回覆: 14
  • 追帖: 2
昨天經過莎X,見到平時用開隻卸妝水,平時要$128/支,依家竟然$178有2支,買滿$400,再減$100,再送洗頭水1支!係咪生意真係好差呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 YenYen 於 2020-4-5 01:59 AM 發表

昨天經過莎X,見到平時用開隻卸妝水,平時要$128/支,依家竟然$178有2支,買滿$400,再減$100,再送洗頭水1支!係咪生意真係好差呢?
個市真係好差,我都見到好多平野,但咁嘎環境,非必要,夠用我都忍住手,唔敢亂使錢。

引用:
原帖由 timon.lei 於 2020-4-5 08:32 AM 發表

個市真係好差,我都見到好多平野,但咁嘎環境,非必要,夠用我都忍住手,唔敢亂使錢。
你穩陣!

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-4-5 02:47 PM 發表

你穩陣!
都係窮之過!控制買野係一件好辛苦嘎事

引用:
原帖由 timon.lei 於 2020-4-5 03:57 PM 發表

都係窮之過!控制買野係一件好辛苦嘎事
現在,非必要都不會出街啦!可以,慳返唔少!

回覆 引用 TOP

依家咁時勢無晒遊客再係咁落去佢地好快死, 梗係寧願薄利多銷啦, 要錢唔要貨

引用:
原帖由 youandmegood 於 2020-4-6 01:34 AM 發表

依家咁時勢無晒遊客再係咁落去佢地好快死, 梗係寧願薄利多銷啦, 要錢唔要貨
條街太冷清了,連行街都心無機,邊有慾望買野!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空少表哥 於 2020-4-21 03:27 AM 發表

宜家少化妝,卸妝水都慳唔少
就係咁,先令小妹步入人生交义點!以前,大概個零月用完一枝御妝水,但依家成2個月都仲未用完,家下個價錢咁抵,真係入又死,唔買又怕蝕底!唯有同疫情對賭吧!

回覆 引用 TOP

bioderma 落妝水 呢排都勁平

引用:
原帖由 JaniceBB818 於 2020-5-6 10:36 PM 發表

bioderma 落妝水 呢排都勁平

回覆 引用 TOP

主題標籤 #卸妝
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]