• 瀏覽: 22,143
  • 回覆: 252
  • 追帖: 3
拍拖, 唔係剩係攬攬錫鍚, 仲要相處, 香港地, 你係男人對住女人, 你有道理,多數都係你輸。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
熱賣及精選
引用:
原帖由 無色暴雨 於 2020-4-24 12:51 AM 發表

拍拖, 唔係剩係攬攬錫鍚, 仲要相處, 香港地, 你係男人對住女人, 你有道理,多數都係你輸。
輸乜?🙄

為求一篤!

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 留金對月 於 2020-4-24 06:36 PM 發表

輸乜?🙄
幾多情侶嗌交之後係男方道歉?

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2020-4-24 07:59 PM 發表

幾多情侶嗌交之後係男方道歉?
男若果冇愛過條女,道條毛!😅

引用:
原帖由 留金對月 於 2020-4-24 08:59 PM 發表

男若果冇愛過條女,道條毛!😅
女如果有愛過條仔?又點解唔道歉?

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2020-4-24 09:49 PM 發表

女如果有愛過條仔?又點解唔道歉?
睇下邊個愛誰多D?

回覆 引用 TOP

為做愛囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2020-4-4 09:51 PM 發表

為屌西.......
如果無西屌,90%男人都唔會拍拖.
冇錯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-4-4 06:48 PM 發表

咁女人呢

回覆 引用 TOP

拍拖係為左睇下兩個人一齊夾唔夾,
有無機會將來共同生活,
乜野攬攬錫鍚,上床拍拍個D其實係SIDE EFFECT。
如果你對住另一個人,係完全無生理反應,咁其實真係分得手啦,再一齊都係浪費時間。

回覆 引用 TOP

為咗結婚生仔啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]