• 瀏覽: 7,412
  • 回覆: 37
識得2個大陸女人嫁來香港,三十零歲幾四正,但佢地老公起碼大佢地廿歲以上,又老又醜又核突成個麻甩佬,佢地明顯爲來香港先嫁個咁的老坑,我覺得佢地好自私好不負責任,害咗自己仔女比學校老師同學笑個老豆咁老,萬一唔好彩佢地老公六十歲去咗,仔女果時得幾歲咁細個就冇爸爸。其實佢地想來香港可以嫁個後生D老公,而家大把港男北娶啦。

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2020-4-4 05:58 PM 發表

識得2個大陸女人嫁來香港,三十零歲幾四正,但佢地老公起碼大佢地廿歲以上,又老又醜又核突成個麻甩佬,佢地明顯爲來香港先嫁個咁的老坑,我覺得佢地好自私好不負責任,害咗自己仔女比學校老師同學笑個老豆咁老,萬一唔好彩佢地老公六十歲去咗,仔女果時得幾歲咁細個就冇爸爸。其實佢地想來香港可以嫁個後生D老公,而家大把港男北娶啦。 ...
所以嗰啲唔吼西叔你嘅女人,就係負責任的女人嚟㗎喇!!

回覆 引用 TOP

你直接約佢炮,可能有意外驚喜架

回覆 引用 TOP

現在邊有大陸女肯嫁來香港🇭🇰佢地有錢個你地啦⋯⋯儍仔。好多嫁來香港都反上去生活啦

引用:
原帖由 酒店浪漫的腳指 於 2020-4-4 06:35 PM 發表

現在邊有大陸女肯嫁來香港🇭🇰佢地有錢個你地啦⋯⋯儍仔。好多嫁來香港都反上去生活啦
分分鐘鄉下有車有樓有地

人哋又老又醜又核突都娶到老婆,你就仲企係旁邊葡萄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2020-4-4 05:58 PM 發表

識得2個大陸女人嫁來香港,三十零歲幾四正,但佢地老公起碼大佢地廿歲以上,又老又醜又核突成個麻甩佬,佢地明顯爲來香港先嫁個咁的老坑,我覺得佢地好自私好不負責任,害咗自己仔女比學校老師同學笑個老豆咁老,萬一唔好彩佢地老公六十歲去咗,仔女果時得幾歲咁細個就冇爸爸。其實佢地想來香港可以嫁個後生D老公,而家大把港男北娶啦。 ...
因為港女難相處!所以娶內地女人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-4-4 07:06 PM 發表

分分鐘鄉下有車有樓有地
吾奇怪,但爲何又要咁折磨自己嫁個伯父?

樓主基佬,搶左你d佬呀

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2020-4-4 07:27 PM 發表

吾奇怪,但爲何又要咁折磨自己嫁個伯父?
我都想知,你去問下佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LotusBlack 於 2020-4-4 07:55 PM 發表

樓主基佬,搶左你d佬呀

回覆 引用 TOP

引用:

睇左10樓既回覆,我才恍然大悟,原來你成日唱衰d女,話佢地賤,係因為佢地搶晒你既目標.
不過基路難行嘛!

回覆 引用 TOP

各取所需

回覆 引用 TOP

講心咪得囉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]