• 瀏覽: 1,759
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
男人工作已經好攰, 返到屋企女人係咪要溫柔啲對個男人呢!

女人你哋會點樣對屋企個男人呢

1. 煮飯俾佢食 一星期最少有2 次湯飲
2. 執好間屋 有地方俾佢擺野
3. 俾佢睇/揀/買心儀的玩具模型
4. (最重要) 定時開飯。自已老公唔睇緊d,  人地會幫你錫番佢的。

引用:
原帖由 鬼屋消失的香腸 於 2020-4-4 04:28 PM 發表

男人工作已經好攰, 返到屋企女人係咪要溫柔啲對個男人呢!

女人你哋會點樣對屋企個男人呢
比你洩一洩已經算好了,
休想他求!

回覆 引用 TOP

煮飯,汁屋,幫老公出火

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-4-5 11:56 PM 發表

煮飯,汁屋,幫老公出火
可能已經絕種

引用:
原帖由 鬼屋消失的香腸 於 2020-4-5 11:58 PM 發表

可能已經絕種
前果兩樣我會日日做,後果樣未必日日做

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-4-6 12:00 AM 發表

前果兩樣我會日日做,後果樣未必日日做
起碼肯做、直情叫你自己執屋煮飯大有人在

引用:
原帖由 鬼屋消失的香腸 於 2020-4-6 12:01 AM 發表

起碼肯做、直情叫你自己執屋煮飯大有人在
我做野都算快搞掂晒仲有大把時間休息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 apap1010 於 2020-4-5 11:30 PM 發表

1. 煮飯俾佢食 一星期最少有2 次湯飲
2. 執好間屋 有地方俾佢擺野
3. 俾佢睇/揀/買心儀的玩具模型
4. (最重要) 定時開飯。自已老公唔睇緊d,  人地會幫你錫番佢的。 ...
第四點真係好緊要
最好有啲技巧、主動啲、有啲花式

回覆 引用 TOP

有錢就請工人啦

回覆 引用 TOP

你老婆唔夠識你咩

回覆 引用 TOP

我諗第一點係勿多言....
然後執乾淨屋企等佢回家舒舒服服地享受寧靜,
佢餓就煮佢喜愛的餸,
或放縱一下佢偶然想食下junk food,
唔好no no no,
佢其他餓就準備少少驚喜氹下佢...

其實人咁貪婪,就算懂又點,要偷腥嘅咪又係覺得女人未夠「懂」,
我以前就是上述的對待前夫...又如何?
我非敗給「不懂」,是敗給「新鮮」而已..

回覆 引用 TOP

淨係識幫老公出火

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]