• 瀏覽: 41,278
  • 回覆: 308
  • 追帖: 3
我同男友已經拍左拖7年,我地共同有一層樓,我男友平時好照顧我,大小家務日常生活開支都係佢負責,拍左7年拖,同居左一年半,但就唔肯結婚,每次我提出幾時結婚,佢都好hea禁敷衍我,連註冊佢都唔想~我今年已經33歲,再過多一兩年,我生仔都已經冇機會~
近排,我同另一同事Y瞹眛緊,大家對大家都有感覺,Y唔知我有男友,我而家內心好掙扎,想背住自己男友同Y發展,但深怕如果男友發現到會毀滅哂我安穩既生活,究竟點好……

熱賣及精選
引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-4-4 12:17 AM 發表

我同男友已經拍左拖7年,我地共同有一層樓,我男友平時好照顧我,大小家務日常生活開支都係佢負責,拍左7年拖,同居左一年半,但就唔肯結婚,每次我提出幾時結婚,佢都好hea禁敷衍我,連註冊佢都唔想~我今年已經33歲,再過多一兩年,我生仔都已經冇機會~
近排,我同另一同事Y瞹眛緊,大家對大家都有感覺,Y唔知我有男友,我而家內心好掙扎,想背住自己男友同Y發展,但深怕如果男友發現到會毀滅哂我安穩既生活,究竟 ...
點會甘快冇得生尼你迫結婚會有反效果...

36歲都仲有得生 未鬼嚇人啦 

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-4-4 12:17 AM 發表

近排,我同另一同事Y瞹眛緊,大家對大家都有感覺,Y唔知我有男友,我而家內心好掙扎,想背住自己男友同Y發展,但深怕如果男友發現到會毀滅哂我安穩既生活,究竟 ...
有2次同幾個同事放工食飯飲洒,Y都係度,平時唔飲洒既我,期間我飲醉左,Y抱住我送我返屋企,我地有攬有拖手,Y有摸我胸,但就冇錫~雖然醉醉地,但其實全程我知道自己做緊咩,因為我對佢都有感覺~我事後清醒回想起好sweet,但同時面對我男友我內心好內疚……我而家好煩惱

Y是咸蟲一名,趙完鬆個隻

唔好攪到兩頭唔到岸咁喎,好煩架!

結婚唔一定結局好,信我

引用:

小心被Y 中岀即飛

引用:
原帖由 james9384 於 2020-4-4 12:33 AM 發表

Y是咸蟲一名,趙完鬆個隻
我感覺佢有次係刻意俾我睇佢手機d WhatsApp,想俾我知佢冇女友同冇女性朋友,我見佢whatapp 好多係group黎~佢有同我講佢以前d拍拖經歷~工作上佢好幫我做野~我覺得佢係咸,但其實好多男仔都係咸,我同男友拍拖初期,佢都成日對我毛手毛腳

睇你想要咩 最好同男朋友講清講楚 如果唔係都係浪費青春

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 得閒冇事做 於 2020-4-4 01:03 AM 發表

唔好攪到兩頭唔到岸咁喎,好煩架!
我而家已經好煩~我男友份人好悶,拍拖初期佢都有d浪漫,佢而家放假寧願全日係屋企做家務玩手機game,都唔肯同我出街~平時行街睇戲食飯全部欠奉,我生日,佢都係係屋企煎牛扒當同我慶祝

啱啱四十歳嘅羊兒咪下個月生囉。佢老公仲細佢五年。驚冇得生又同第條麻甩佬曖昧。有關係嗎?

回覆 引用 TOP

又想同男友繼續安穩生活 但又想同新仔出軌 因有新鮮感麻 33仲有魅力 妳就梗係想一腳踏兩船啦 死自私精 妳男友就慘 家務做足開支出哂 但條女比另一個男人拖手又揸波 仲要話Sweet 登佢慘  妳一定諗緊點製造機會同新仔上床 cheap cheap

同男朋友坦白講,想生仔,佢會點?

引用:

其實你已經揀咗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]