• 瀏覽: 11,915
  • 回覆: 114
佢啲鼻鼾聲好大, 以前佢五六點起身返工, 我都仲可以靜靜地訓多幾粒鐘
依家佢無工返, 日日都訓到十點十一點, 我就日日半睡半醒咁去到十點十一點, 之後都無時間俾我再訓
我寧願佢出去做通宵看更, 咁我就可以晚晚有覺好訓

回覆 引用 TOP

你老公嘈足一晚?咁佢好嚴重喎

引用:
原帖由 深情的美人 於 2020-4-3 11:12 PM 發表

佢啲鼻鼾聲好大, 以前佢五六點起身返工, 我都仲可以靜靜地訓多幾粒鐘
依家佢無工返, 日日都訓到十點十一點, 我就日日半睡半醒咁去到十點十一點, 之後都無時間俾我再訓
我寧願佢出去做通宵看更, 咁我就可以晚晚有覺好訓 ...
你有無叫佢試下打側訓?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深情的美人 於 2020-4-3 11:12 PM 發表

你咁嘅生活維持咗幾耐?

回覆 引用 TOP

耳塞

回覆 引用 TOP

引用:

佢做什麼工作的?

Put him in living room haha

回覆 引用 TOP

離婚

回覆 引用 TOP

引用:

仲以為佢不斷同你做愛搞到無得訓

香港曱甴,時代垃圾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 道德能 於 2020-4-4 08:16 PM 發表

你老公嘈足一晚?咁佢好嚴重喎
佢鼻鼾係好嚴重
佢一訓著就開始嘈, 嘈足一晚

引用:
原帖由 alan2018 於 2020-4-5 12:33 AM 發表

佢做什麼工作的?
依家無工返啦, 我叫佢去做通宵看更, 佢唔肯呀, 我話唔想佢嘈住我訓覺

有冇考慮建議佢睇下醫生? 雖然依家醫院/私家都高風險

好好睡個好覺吧!

回覆 引用 TOP

引用:

唔洗諗, 一定要睇醫生, 佢可能有睡眠窒息

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]