• 瀏覽: 20,893
  • 回覆: 250
  • 追帖: 7
因為佢我個心傷完再傷

1. 我同ex拍左好幾年拖,上年分手。 今年二月佢搵我,佢主動拖返我。 當晚我地仲過左一晚。

2. 之後過左幾日佢同我講,佢覺得我地做SP會舒服d。 我無嬲,但我講我唔會,我好悔辱我。

3. 我今日發現到佢原來一直呃緊我,出面仲有個女人,仲要有圖有真相。

4. 我同佢一齊時我見到佢電話個wallpaper 係同另一個女人合照(但唔係比我今日發現個果女人個樣)佢當時話只係d fd玩佢先咁

P.S: 我之前花左好大氣力去放低佢, 依家仲要再黎傷害我。 我想問若果係你地,你地會點做?

熱賣及精選
引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2020-4-3 08:23 PM 發表

因為佢我個心傷完再傷

1. 我同ex拍左好幾年拖,上年分手。 今年二月佢搵我,佢主動拖返我。 當晚我地仲過左一晚。

2. 之後過左幾日佢同我講,佢覺得我地做SP會舒服d。 我無嬲,但我講我唔會,我好悔辱我。

3. 我今日發現到佢原來一直呃緊我,出面仲有個女人,仲要有圖有真相。

4. 我同佢一齊時我見到佢電話個wallpaper 係同另一個女人合照(但唔係比我今日發現個果女人個樣)佢當時 ...
你今日仲同緊佢一齊已經係悔辱緊自己喇

引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2020-4-3 08:23 PM 發表

因為佢我個心傷完再傷

4. 我同佢一齊時我見到佢電話個wallpaper 係同另一個女人合照(但唔係比我今日發現個果女人個樣)佢當時 ...
哈哈哈
好彩佢wallpaper唔係同男人裸照咋
開心啲la

知道佢咁,自己離場算啦…
你公開佢,自己依然也不開心。。

哈哈哈
爆la
支持妳完爆佢
爆爆爆爆爆爆爆爆爆爆爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-4-3 08:36 PM 發表

哈哈哈
好彩佢wallpaper唔係同男人裸照咋
開心啲la
針唔拮到肉唔知痛。 我情願佢係同個男人影

引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2020-4-3 08:37 PM 發表

針唔拮到肉唔知痛。 我情願佢係同個男人影
哈哈哈
咁妳仲等咩?
爆佢la
尼啲賤厘唔洗同佢客氣

你唔應該再返轉頭啦 忘記啦 諗都唔好諗啦 真假

香討錦多師兄實幫到你 

引用:

因為佢我個心傷完再傷

拍咗幾年拖都唔瞭解呢個人…

依家仲要問埋曬啲咁低能問題,侮辱妳嘅人,唔係別人呀!!

一定要公開佢地

回覆 引用 TOP

浪費自己青春丶時間

回覆 引用 TOP

繼續爆房

回覆 引用 TOP

一定要開帖

回覆 引用 TOP

上年咩事分手?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]