• 瀏覽: 9,689
  • 回覆: 88
上回講到我公司縮鐘放無薪假愁緊無錢女友話包養⋯⋯

我當佢講笑無理會,但佢呢排好主動又幫我含又玩騎乘,話要同我生番個BB

我完全未有心理準備,同女朋友又玩無套中出,莫非呢鑊要做硬爸爸?

註:以上情節真人真事,唔好又回覆乜男男基情膠帖

玩菊花啦你

引用:
原帖由 josechong 於 2020-4-3 06:02 PM 發表

我當佢講笑無理會,但佢呢排好主動又幫我含又玩騎乘,話要同我生番個BB

我完全未有心理準備,同女朋友又玩無套中出,莫非呢鑊要做硬爸爸?

註:以上情節真人真事,唔好又回覆乜男男基情膠帖 ...
九嗡兄又開帖九嗡喇~

👏👏👏👏👏

引用:
原帖由 hoiyiu0011 於 2020-4-3 06:53 PM 發表

玩菊花啦你
有西又何需賞菊呢?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-4-3 06:57 PM 發表

九嗡兄又開帖九嗡喇~

👏👏👏👏👏
如何九嗡?全部真人真事

引用:
原帖由 josechong 於 2020-4-3 07:07 PM 發表

如何九嗡?全部真人真事
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

九嗡兄嘅強項就係自己齋九嗡,乜九證明、理據都無,就要人信佢…

但其他人講同一樣嘅嘢呢~
其他人就係吹水、呃人嘅~~~

所以九嗡兄能夠擔任九嗡派掌門,實非浪得虛名㗎!!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-4-3 07:12 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28892765&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

九嗡兄嘅強項就係自己齋九嗡,乜九證明、理據都無,就要人信佢…

但其他人講同一樣嘅嘢呢~
其他人就係吹水、呃人嘅~~~
...
我話的其他人,發帖一時又男又女,你唔係當佢講野係真卦?

可以拍片證明一下,謝謝

引用:
原帖由 josechong 於 2020-4-3 07:25 PM 發表

我話的其他人,發帖一時又男又女,你唔係當佢講野係真卦?
你咪又九嗡喇…

其他網友有時間會睇到你啲回覆㗎!!

有其他網友覆你,佢有女友,你咪又係話人係基佬…

波大上腦

回覆 引用 TOP

波大唔帶腦

回覆 引用 TOP

男男

回覆 引用 TOP

樓主疊埋心水入贅啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 josechong 於 2020-4-3 06:02 PM 發表

註:以上情節真人真事,唔好又回覆乜男男基情膠帖 ...
最後訓醒發現自己系托也哥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]