• 瀏覽: 17,343
  • 回覆: 90
  • 追帖: 2
跟住就話我會獨力養大子女(什只衰既有好多都唔要仔女都有),,呢D唔係偉大囉

熱賣及精選
生左一個見唔對路好應該36着走為上着

其實生小朋友真係要諗清楚,不要一時衝動

咁樣真係好彩有你開帖

回覆 引用 TOP

無人會係做愛個陣仲用上面諗野架

引用:
原帖由 bnmzxcv 於 2020-4-3 05:59 PM 發表

跟住就話我會獨力養大子女(什只衰既有好多都唔要仔女都有),,呢D唔係偉大囉
前車可鑑,
現代社會唔適合結婚生仔。

“跟住就話我會獨力養大子女”
衰咗當然要負責任,
唔通塞返落肚?

回覆 引用 TOP

唔生又點會搞到離婚呢

回覆 引用 TOP

因離婚已不再被歧視了,法律仍未能跟上造成制肘

回覆 引用 TOP

家家有本難念的經,外人未必明白

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bnmzxcv 於 2020-4-3 05:59 PM 發表

大家都唔係乜嘢偉人囉,你諗嘢真奇怪....

你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!

回覆 引用 TOP

引用:

因為好多都係生左先有問題出現

引用:
原帖由 果個藍色結他 於 2020-4-3 10:49 PM 發表

其實生小朋友真係要諗清楚,不要一時衝動
經過細心思考而決定唔生,總好過一時衝動而生,最後搞到自己下半生後悔。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
現在港女落仔打胎是常見,追求感官器官刺激。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2020-4-4 05:34 PM 發表

經過細心思考而決定唔生,總好過一時衝動而生,最後搞到自己下半生後悔。
支持

回覆 引用 TOP

二人世界簡單輕鬆好多,有小孩壓力大左,夫妻爭執多咗,感情變淡,咪容易有外遇離婚

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]