• 瀏覽: 3,709
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
兩年啦,感謝你曾經來過!!😂😂

熱賣及精選
就算只系個過客

回覆 引用 TOP

有些壓力總系得自己扛過去,講出嚟就成了充滿負能量嘅抱怨。尋求安慰也無濟於事,還徒增了別人嘅煩惱。而當你獨自走過艱難險阻,一定會感激當初一聲唔吭咬牙堅持着嘅自己。

我都三年啦,有時仲會夢到

回覆 引用 TOP

做咗兩年爛泥係時候要醒做番個人

就算你係個過客, 我都無法割捨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam1004 於 2020-4-8 08:23 PM 發表

做咗兩年爛泥係時候要醒做番個人
識得醒就好啦~世界上最大嘅敵人就係自己
諗通咗,世界就會變得不一樣💪🏻💪🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam1004 於 2020-4-3 12:31 AM 發表

兩年啦,感謝你曾經來過!!😂😂
我幾個月都痛到想死,坐唔安食唔落又失眠

引用:
原帖由 望見冰凍的頭巾 於 2020-4-16 09:51 AM 發表

兩年系唔系可以畀自己嘅心一個理由放手了
我對呢段感情已經盡咗力可惜木已成舟覆水難收

引用:
原帖由 sam1004 於 2020-4-16 07:36 PM 發表

我對呢段感情已經盡咗力可惜木已成舟覆水難收
你已經盡咗自己要負嘅責任~盡咗力就無悔
不好的留在過去,美好的將在未來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-4-16 04:49 AM 發表

我幾個月都痛到想死,坐唔安食唔落又失眠
塞翁失馬,焉知非福
未來充滿住未知
兩個人唔能夠喺埋一齊,證明佢唔係你命中註定的那人
同一個人嘅緣盡,亦係同另一個人嘅緣起
經歷係令自己成長,反思檢討,成就一個更美好嘅自己
人生又唔係只有嗰個人,放眼未來

提示:支持鍵盤翻頁左 右