• 瀏覽: 18,760
  • 回覆: 203
  • 追帖: 5
我結咗婚2年幾,快3年,女,冇仔女。
呢度有沒有想離婚的羣組,想申下🤦🏻‍♀️

熱賣及精選
無群組,但唔介意可以傾下

我一直想,但近期發現老公有女人嘅時候竟然猶豫了

引用:
原帖由 殘廁小蛋 於 2020-3-31 10:59 PM 發表

如果你哋冇小朋友,離得啦

引用:
原帖由 meipear 於 2020-3-31 11:01 PM 發表

呢兩年因為太多分歧都變成冇乜感情,一路都覺得會離婚,但呢幾日我竟然好執着

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁小蛋 於 2020-3-31 10:59 PM 發表

猶豫係因為唔捨得定其他原因呢?要諗清楚先好離呢!

大家吾好結婚,我好後悔。

引用:
原帖由 max927hk1 於 2020-3-31 11:04 PM 發表

猶豫係因為唔捨得定其他原因呢?要諗清楚先好離呢!
唔捨得

引用:
原帖由 meipear 於 2020-3-31 11:01 PM 發表

有都可以離、如果大家相處得唔開心或已去到頂唔順地步又何必要勉強一起生活落去呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁小蛋 於 2020-3-31 11:06 PM 發表

唔捨得
我同你相反,我問埋價錢問左律師意見。其實,我冇咩留戀佢,冇野要靠佢。

引用:
原帖由 meipear 於 2020-3-31 11:12 PM 發表

我同你相反,我問埋價錢問左律師意見。其實,我冇咩留戀佢,冇野要靠佢。
我其實都冇嘢求佢,呢兩年其實感情好淡好淡成日都會諗離婚,拖拖下點知等到嘅係佢有第二個女人,而家反而猶豫不決唔捨得

引用:
原帖由 殘廁小蛋 於 2020-3-31 11:15 PM 發表

我其實都冇嘢求佢,一直以來屋企嘅嘢都係我比財政亦都係我比較強,呢兩年其實感情好淡好淡成日都會諗離婚,拖拖下點知等到嘅係佢有第二個女人,而家反而猶豫不決唔捨得 ...
我同你一樣,屋企野買野都係我出,我學歷人工高過佢。佢窮,吾會有女喜歡佢。

引用:
原帖由 meipear 於 2020-3-31 11:34 PM 發表

我同你一樣,屋企野買野都係我出,我學歷人工高過佢。佢窮,吾會有女喜歡佢。
佢搵錢多過我但顧家,我一路都以為佢冇錢唔會有女人,點知出個大陸女人

係,結婚前只見到對方的優點,結婚後,滿眼是對方的缺點
離又唔係,唔離又難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁小蛋 於 2020-3-31 11:36 PM 發表

佢搵錢多過我只不過係屋企生意失敗佢要還,我一路都以為佢冇錢唔會有女人,點知個女人係大陸佢唔係成日見,可以呃個女人,製造一個假象比個女人 ...
既然係咁,應該選擇離呢!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]