• 瀏覽: 8,756
  • 回覆: 168
  • 追帖: 1
呢d係與生俱來想遺傳變好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家會壽包 於 2020-3-31 03:45 PM 發表

男人私下最愛傾女人嘅身材相貌,比如邊個女人長得漂亮,邊個女人長相一般,邊個女人身材一流,邊個女人身材普通……諸咁類。男人經常系通過女人嘅外表嚟衡量一個女人系唔系足夠可愛。
       不可否認,男人往往系視覺第一。當呢個女人長得足夠吸引人陣,男人才會有想要與之來往嘅沖動與欲望。否則,男人壓根連正眼都唔會瞧女人一眼。 ...
女人唔係一樣咩
私底下講
靚仔大隻性能力

回覆 引用 TOP

哈哈哈
你都講晒la
都冇嘢比人補充ge

回覆 引用 TOP

你無外在美,鬼得閒仲有心思去研究你「內」在美咩~ 男女都一樣。

唔通你會鐘意八兩金

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-3-31 07:34 PM 發表

你無外在美,鬼得閒仲有心思去研究你「內」在美咩~ 男女都一樣。

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-3-31 07:45 PM 發表

咪臭係~ 你買生果都揀個靚架啦~

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-3-31 07:49 PM 發表

咪臭係~ 你買生果都揀個靚架啦~
梗系,揀雞都揀隻靚d啦

第一眼喇, 如果相處落係頂唔順既, 比我都唔想理佢喇

網名與政治因素無關!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-3-31 07:51 PM 發表

梗系,揀雞都揀隻靚d啦
咪臭係~ 食鴨比飯都叫佢比隻肥美架啦

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-3-31 07:59 PM 發表

咪臭係~ 食鴨比飯都叫佢比隻肥美架啦
咪系叫鴨梗系愈大愈靚愈好

全中呀

回覆 引用 TOP

現實殘酷。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家會壽包 於 2020-3-31 03:45 PM 發表

男人私下最愛傾女人嘅身材相貌,比如邊個女人長得漂亮,邊個女人長相一般,邊個女人身材一流,邊個女人身材普通……諸咁類。男人經常系通過女人嘅外表嚟衡量一個女人系唔系足夠可愛。
       不可否認,男人往往系視覺第一。當呢個女人長得足夠吸引人陣,男人才會有想要與之來往嘅沖動與欲望。否則,男人壓根連正眼都唔會瞧女人一眼。 ...
小甜甜甘比例外

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]