• 瀏覽: 19,896
  • 回覆: 132
本身人工已經唔高,呢排公司重要縮鐘放無薪假,正愁緊無乜錢💰駛時,大波女友竟然話唔緊要養埋我,叫我識做就得啦。。

唉,呢排又要辛苦自己條細佬喇!所以話男人一定要有能用,唔係點捱得過依家嘅日子呢?

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-3-31 02:09 PM 發表

點解香討講真話無人信?

咁多玻璃心嘅??

引用:
原帖由 josechong 於 2020-3-31 01:17 PM 發表

本身人工已經唔高,呢排公司重要縮鐘放無薪假,正愁緊無乜錢💰駛時,大波女友竟然話唔緊要養埋我,叫我識做就得啦。。

唉,呢排又要辛苦自己條細佬喇!所以話男人一定要有能用,唔係點挨得過依家嘅日子呢? ...
你似作緊鹹故仔多D

引用:
原帖由 josechong 於 2020-3-31 01:17 PM 發表

唉,呢排又要辛苦自己條細佬喇!所以話男人一定要有能用,唔係點挨得過依家嘅日子呢? ...
識做啲咩

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2020-3-31 02:41 PM 發表

你似作緊鹹故仔多D
吓,溝女拍拖好平常的社交生活嚟,有咩問題?

莫非香討d人連咁平常的事都做唔到?

引用:
原帖由 josechong 於 2020-3-31 02:28 PM 發表

點解香討講真話無人信?

咁多玻璃心嘅??
唔喺唔信
而喺比人呃得多姐

引用:

你又煲老藕,老閪売你慢慢奶

引用:
原帖由 josechong 於 2020-3-31 02:47 PM 發表

吓,溝女拍拖好平常的社交生活嚟,有咩問題?

莫非香討d人連咁平常的事都做唔到?
唔好偷換概念,我嘅意思係你好似作緊一個淫賤大食女友養軟飯王嘅鹹故。

引用:
原帖由 josechong 於 2020-3-31 02:28 PM 發表

點解香討講真話無人信?

咁多玻璃心嘅??
香港地要有銀用先至係王道

回覆 引用 TOP

有肉肉感呀

回覆 引用 TOP

引用:

好女友

回覆 引用 TOP

大波女友當樓主係鴨鴨...

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金
引用:
原帖由 Canno3721 於 2020-3-31 02:50 PM 發表

你又煲老藕,老閪売你慢慢奶
吓!老藕?我大我女友十幾年喎!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]