• 瀏覽: 11,492
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
幾年前經朋友介紹下識左個女仔,同個女仔玩左幾個月,但去到表白時,比個女仔拒絕,原因係我同佢唔夾,唔係佢的結婚對象,之後個女仔好regular 每隔幾個月就會搵我,主要問下我一d 日常生活的野點去解決,而我都相信做唔成情侶,都可以做朋友,但唔知點解我問返佢近況,佢好似唔想彩我咁,同埋發覺自己唔係咁易睇得開,所以起上年年尾,我unfriend 左個女仔的facebook 同delete 左佢whatsapp

而事實上,我同個女仔起好多方面真係唔夾,而同個女仔出街,佢好鐘意講一d 批評我的說話,好似比老細鬧一樣,眼淚水都會出埋,或者可能我朋友同佢講我最近買左樓,個女仔想搵返我?定係個女仔真係搵唔到人幫佢解決問題,所以先要搵我?最近個女仔搵我,第一句就話‘只有我可以幫佢’.........

同埋我之前delete 左個女仔的whatsapp, 所以我部電話只顯示個女仔的number, 個女仔知唔我delete 左佢whatsapp?

熱賣及精選
有冇中出過???

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-3-31 10:18 AM 發表

有冇中出過???
爆谷就應該有一齊睇戲食過

回覆 引用 TOP

揾唔到兵咪揾樓主

回覆 引用 TOP

一定有俾人㩒水魚啦!

做送禮勤!

回覆 引用 TOP

擺L到明條女對你無意,無論佢因為咩原因揾你,都無需要探討吧。旁觀者清,唔好理九佢,你會開心些。

回覆 引用 TOP

疊埋心水揾第二個啦

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norman001 於 2020-3-31 10:11 AM 發表

幾年前經朋友介紹下識左個女仔,同個女仔玩左幾個月,但去到表白時,比個女仔拒絕,原因係我同佢唔夾,唔係佢的結婚對象,之後個女仔好regular 每隔幾個月就會搵我,主要問下我一d 日常生活的野點去解決,而我都相信做唔成情侶,都可以做朋友,但唔知點解我問返佢近況,佢好似唔想彩我咁,同埋發覺自己唔係咁易睇得開,所以起上年年尾,我unfriend 左個女仔的facebook 同delete 左佢whats ...
咁簡單你都要問🧐

有樓有高潮

回覆 引用 TOP

搵你都當唔識就算啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norman001 於 2020-3-31 10:11 AM 發表

幾年前經朋友介紹下識左個女仔,同個女仔玩左幾個月,但去到表白時,比個女仔拒絕,原因係我同佢唔夾,唔係佢的結婚對象,之後個女仔好regular 每隔幾個月就會搵我,主要問下我一d 日常生活的野點去解決,而我都相信做唔成情侶,都可以做朋友,但唔知點解我問返佢近況,佢好似唔想彩我咁,同埋發覺自己唔係咁易睇得開,所以起上年年尾,我unfriend 左個女仔的facebook 同delete 左佢whats ...
明知唔夾,何必勉強,離婚分你半層樓到時比更多人X你會唔會後悔先?

男仔唔好好絕咁拒絕個女仔,唔好當面批評佢嘅缺點,因為咁只會比機會佢出女人最有用嗰招:喊

佢一喊,作為男人基於風度,就好難對佢保持強硬,佢就有機會打蛇隨棍上嗲下你扮冇事。

所以換轉我會好聲好氣咁對住佢,但佢約去街我話近排忙,佢唔搵我我唔會主動搵佢,佢搵我就應酬式回兩句,跟住又扮唔得閒,如果佢問我佢係咪做錯左啲乜,我話冇啊!總之唔會比位佢入,過一排佢就會知難而退。

愛情玩既係套路 你可以試下用做實驗心態 諗辦法令到佢依賴你 無左你唔得 但係唔可以投入 就當係一個實驗 佢玩係你玩佢 好公平

食下先囉,食落覺得好咪埋單囉

哈哈哈
其實佢平時做開前面果個
突然想轉返做後面果個
你試吓做前面果個lo

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]