• 瀏覽: 4,683
  • 回覆: 23
佢話,女人揀男人主要睇眼緣,有冇feel,其他條件次要。坦白講,同樣説話我都聽過某些女人咁講過。于是我想起幾年前某女親友,佢識到個廚師拍拖時,佢父母唔係咁讚成,話做廚師大都不良嗜好,例如爛賭爛滾,佢男友睇落又成個飛仔,但佢好鍾意對方堅持要嫁,結果而家帶住個讀小二的女兒做單親媽媽。呢個係真實個案!

熱賣及精選
你自己冇條件,梗係話D女都覺得條件係次要啦!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-3-31 09:14 AM 發表

你自己冇條件,梗係話D女都覺得條件係次要啦!
你此言差矣😘
你所謂冇條件本身就係一個僞命題🤭

轉基啦! 你日日出膠帖都係溝唔到女啦

回覆 引用 TOP

女仔系感性嘅

回覆 引用 TOP

你口中講果隻一定唔係港女,講女要有樓先有高潮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2020-3-31 08:58 AM 發表

佢話,女人揀男人主要睇眼緣,有冇feel,其他條件次要。坦白講,同樣説話我都聽過某些女人咁講過。于是我想起幾年前某女親友,佢識到個廚師拍拖時,佢父母唔係咁讚成,話做廚師大都不良嗜好,例如爛賭爛滾,佢男友睇落又成個飛仔,但佢好鍾意對方堅持要嫁,結果而家帶住個讀小二的女兒做單親媽媽。呢個係真實個案! ...
大把呢d笨7女人

不听老人言吃亏在眼前

玩玩可以睇眼缘,feel,生活还得睇人品

動漫,生活,娛樂,真理。

回覆 引用 TOP

你啱嘅有想,買大送細何樂而不為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2020-3-31 08:58 AM 發表

佢話,女人揀男人主要睇眼緣,有冇feel,其他條件次要。坦白講,同樣説話我都聽過某些女人咁講過。于是我想起幾年前某女親友,佢識到個廚師拍拖時,佢父母唔係咁讚成,話做廚師大都不良嗜好,例如爛賭爛滾,佢男友睇落又成個飛仔,但佢好鍾意對方堅持要嫁,結果而家帶住個讀小二的女兒做單親媽媽。呢個係真實個案! ...
所謂既眼緣,就係要身光頸靚週身碼頭荷包要脹,總之就要行頭十足,咁就一定有眼緣了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-3-31 09:58 AM 發表

大把呢d笨7女人
懵西周街都係!

回覆 引用 TOP

有條件洗乜揀香討曱甴

回覆 引用 TOP

老實男人無人珍惜 男人唔壞女人唔愛 拎黎賤

回覆 引用 TOP

可能假離婚呢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]