• 瀏覽: 13,881
  • 回覆: 289
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-3 06:16 PM 關閉
三個男仔approach 緊我,好煩呀唔知點做好
1號係有錢仔,玩世不恭,高大183左右,屋企住半山但唔上進

2號係好上進既公屋男,雖然家境清貧,但係好努力讀書而家做緊醫生,成熟可靠

3 號係個it男,無論家境入息都唔夠1同2鬥,但係同佢相處較舒服,個人誠懇有禮

各位姊妹覺得我應該點揀?個心好亂

引用:
原帖由 階埋彈開 於 2020-3-30 10:13 PM 發表

2號係好上進既公屋男,雖然家境清貧,但係好努力讀書而家做緊醫生,成熟可靠

3 號係個it男,無論家境入息都唔夠1同2鬥,但係同佢相處較舒服,個人誠懇有禮

各位姊妹覺得我應該點揀?個心好亂:smil ...
肥吾肥先?

醉愛肥豬囝
胖不是嫌棄理由!我只是覺得現在很多男人很膚淺!
引用:
原帖由 yeinlam 於 2020-3-30 10:20 PM 發表

肥吾肥先?
1,2號身材幾好有做gym, 3號好瘦削

引用:
原帖由 階埋彈開 於 2020-3-30 10:22 PM 發表

1,2號身材幾好有做gym, 3號好瘦削
我男友成日話做gym

叨甘鬼肥嘅

醉愛肥豬囝
引用:
原帖由 yeinlam 於 2020-3-30 10:29 PM 發表

我男友成日話做gym

叨甘鬼肥嘅
因為佢做完gym又食返m記

引用:
原帖由 階埋彈開 於 2020-3-30 10:13 PM 發表

碌柒!撞左入黎做左冇賓洲添!撇!

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 男人小笨象 於 2020-3-30 10:37 PM 發表

碌柒!撞左入黎做左冇賓洲添!撇!
唔緊要啦ching都分析下,都想聽下男仔意見既

回覆 引用 TOP

你標題係姊妹們嘛,我吾想變性喎

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 男人小笨象 於 2020-3-30 10:45 PM 發表

你標題係姊妹們嘛,我吾想變性喎
咁你做我姊妹未得囉

回覆 引用 TOP

引用:

夠鍾食藥,仲要減肥200磅

引用:
原帖由 87141635 於 2020-3-30 10:50 PM 發表

夠鍾食藥,仲要減肥200磅
Ching咩事?

回覆 引用 TOP

183好矮

引用:
原帖由 subming 於 2020-3-30 11:09 PM 發表

183好矮
183都矮幾高先算高也

引用:
原帖由 階埋彈開 於 2020-3-30 10:30 PM 發表

因為佢做完gym又食返m記
我少B

以前叨唔肥巧靚囡

宜加變左肥婆

醉愛肥豬囝
引用:
原帖由 yeinlam 於 2020-3-30 11:21 PM 發表

我少B

以前叨唔肥巧靚囡

宜加變左肥婆
我考你,小bee果時同邊個會然去旅行

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]