• 瀏覽: 13,178
  • 回覆: 36
睇到好多好笑的帖, 香討好多帖都講到婚後生活及sp情人, 男的個個都話人妻好玩, 自己老婆直接封西就唔畀搞。女的老公得5分鐘搞都浪費時間。 每次的回應個個都身同感受同病相連。
但係對住唔係自己屋企果個, 夫婦都会變身。
5分鐘變5個鐘, 小紅腸都變廁紙筒
死鱼變龍蝦,石女變淫婦

有見地

回覆 引用 TOP

笑死

回覆 引用 TOP

香討d人真係得啖笑,問親個個都話自己千萬身家,有車有樓
心諗得千萬都好炫耀

引用:
原帖由 HKHK99 於 2020-3-30 08:16 PM 發表

香討d人真係得啖笑,問親個個都話自己千萬身家,有車有樓
心諗得千萬都好炫耀
又係,個超人咁

回覆 引用 TOP

有D未婚就已經擔心戴帽!😂

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-3-30 08:43 PM 發表

有D未婚就已經擔心戴帽!😂
就係囉!自己玩就得,另一半知道玩埋一份就唔得

回覆 引用 TOP

亦有人話條J粗過廁紙筒,但老婆竟然唔比攪要用飛機杯,好矛盾!

引用:
原帖由 9988 於 2020-3-30 12:00 AM 發表

睇到好多好笑的帖, 香討好多帖都講到婚後生活及sp情人, 男的個個都話人妻好玩, 自己老婆直接封西就唔畀搞。女的老公得5分鐘搞都浪費時間。 每次的回應個個都身同感受同病相連。
死鱼變龍蝦,石女變淫婦
...
冇問題呀🤔人都係貪 新鮮的

回覆 引用 TOP

69互奶,多水多汁

回覆 引用 TOP

時間長了都乏味了

回覆 引用 TOP

大家笑吓咪又一日囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9988 於 2020-3-30 12:00 AM 發表

死鱼變龍蝦,石女變淫婦
...
妳變咗身未

引用:
原帖由 寒冬默默的工人 於 2020-3-31 12:22 PM 發表

妳變咗身未
唔變住

引用:
原帖由 9988 於 2020-3-31 01:04 PM 發表

唔變住
以為妳變咗隻龍蝦添

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]