• 瀏覽: 3,164
  • 回覆: 38
真佩服自己可以咽下一大串話然後說個”嗯“
熱賣及精選
引用:
原帖由 七個真隊長 於 2020-3-29 03:11 PM 發表

剛和男朋友在一起沒多久,第一次紀要給他,但是給了幾次,最近下面好癢,而且很難聞的白色東西,流出來?我是不是生病了?我男朋友是不是有病傳給我啊 ...
你瀨咗嘢喇去睇醫生啦

哈哈哈
快啲塞支漂白水入去清潔la
然後再剪妳條仔條JJ去化驗

叫佢冲涼要洗賓周、 推盡包皮張積滿條頸白色啲污糟野洗乾淨

引用:
原帖由 七個真隊長 於 2020-3-29 15:11 發表

剛和男朋友在一起沒多久,第一次紀要給他,但是給了幾次,最近下面好癢,而且很難聞的白色東西,流出來?我是不是生病了?我男朋友是不是有病傳給我啊 ...
如果你唔係吹水,係認真講而且係真事,咁你快D叫埋你男朋友一齊去睇醫生啦,仲有如果你唔係係呢度亂呃,咁你流出來嘅白色東西係濃狀液體定係豆腐渣狀物體呢?

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-3-29 04:46 PM 發表

如果你唔係吹水,係認真講而且係真事,咁你快D叫埋你男朋友一齊去睇醫生啦,仲有如果你唔係係呢度亂呃,咁你流出來嘅白色東西係濃狀液體定係豆腐渣狀物體呢? ...
哈哈哈
豆腐渣形咁恐怖?
我再也不敢食豆腐花了

如果妳平時不是這樣的話。但和男友一起後,才這樣,好大機會是他有念珠菌,傳染比妳。

引用:
原帖由 yc101010 於 2020-3-29 05:02 PM 發表

如果妳平時不是這樣的話。但和男友一起後,才這樣,好大機會是他有念珠菌,傳染比妳。
唔知佢有冇幫條仔含撚添呀陰公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-3-29 16:50 發表

哈哈哈
豆腐渣形咁恐怖?
我再也不敢食豆腐花了
無錯如果係念珠菌,流出嘅嘢就會係豆腐渣咁

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-3-29 06:39 PM 發表

無錯如果係念珠菌,流出嘅嘢就會係豆腐渣咁
哈哈哈
腦補到超想嘔🤮

回覆 引用 TOP

炸下加甜醬囉

回覆 引用 TOP

最好系去檢查一下

回覆 引用 TOP

樓主係男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-3-29 04:46 PM 發表

如果你唔係吹水,係認真講而且係真事,咁你快D叫埋你男朋友一齊去睇醫生啦,仲有如果你唔係係呢度亂呃,咁你流出來嘅白色東西係濃狀液體定係豆腐渣狀物體呢? ...
濃同豆腐渣分別代表咩

讀萬卷書,不如刨萬張帖。

別見笑,別見笑=﹏=''。

回覆 引用 TOP

有冇帶套先?冇就應該系佢d精,唔系就白帶,有白帶代表樓主虛寒應多食補充氣血食物,少飲凍野,炒菜一定要加薑,或每早一杯薑茶,仲有每幾個鐘換護墊,再系咁痕就立即睇婦科醫生叫佢開塞藥比你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右